Antena Meniu Search
x

Un român care conducea o mașină furată, deși nu avea permis și consumase alcool, prins după o cursă ca în filme în Italia

Un român de 21 de ani, din L'Aquila, Italia, riscă ani grei de închisoare, după ce a fost prins conducând o mașină furată, deși nu avea permis de conducere și consumase băuturi alcoolice.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 15.09.2020, 18:44

Românul implicat în acest caz are 21 de ani
Românul prins în Italia avea o alcoolemie de 2,8 la mie - Il Capo Luogo
  • Românul avea o alcoolemie de 2,8 la mie
  • Românul este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni.

Modul în care românul conducea mașina pe o autostradă din Italia i-a făcut pe polițiști să-l tragă pe dreapta pe acesta.

Însă, conform Il Capo Luogo, românul nu a oprit la semnalele polițiștilor, ba chiar a accelerat, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

După o cursă ca în filme, care s-a întins pe circa 15 kilometri, românul a fost prins, după ce s-a izbit cu mașina de un parapet la intrarea într-un tunel.

Din momentul în care au deschis ușa mașinii conduse de român, polițiștii italieni au fost loviți în plin de un miros puternic de alcool.

În aceste condiții, au solicitat recoltarea de probe, iar rezultatele au fost uluitoare, românul de 21 de ani având o alcoolemie de 2,8 la mie.

Mai mult, verificările amănunțite au demonstrat că românul nu avea nici permis de conducere, iar mașina fusese furată.

Românul a fost transportat la spital și a rămas internat sub paza poliției, el fiind acuzat oficial de comiterea mai multor infracțiuni precum furtul unui autoturism, conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, opunere la reținere și nerespectarea semnalelor polițiștilor care îi solicitaseră inițial să tragă pe dreapta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român care conducea o mașină furată, deși nu avea permis și consumase alcool, prins după o cursă ca în filme în Italia