Antena Meniu Search
x

Român dat afară dintr-un bar, în Torino, se întoarce cu o rangă şi distruge totul (Video)

Un român din Torino, dat afară din barul "Alexandra" de pe Via Paolo Veronese, pe motiv că ar fi fost băut, s-a întors în scurt timp cu o rangă şi a început să distrugă tot. Românul, în vârstă de 39 de ani, l-a bătut întâi pe proprietar, apoi a început să spargă sistematic totul în interior.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.05.2019, 13:10

Român dat afară dintr-un bar, în Torino, se întoarce cu o rangă şi distruge totul (Video) - torinoggi.it

Un român din Torino, dat afară din barul "Alexandra" de pe Via Paolo Veronese, pe motiv că ar fi fost băut, s-a întors în scurt timp cu o rangă şi a început să distrugă tot. În bar se mai aflau clienţi, dar nu a rănit pe nimeni.

Românul, în vârstă de 39 de ani, l-a bătut întâi pe proprietar, apoi a început să spargă sistematic totul în interior. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Român arestat la Torino după ce a distrus un bar

Un român de 39 de ani din Torino şi-a ieşit din minţi după ce a fost dat afară din barul "Alexandra", de pe Via Paolo Veronese. Românul s-a întors în scurt timp înarmat cu un pistol fals şi cu o rangă, l-a bătut pe proprietar şi a început să distrugă sistematic restaurantul, precizează torinoggi.it, care publică şi imaginile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Carabinierii au fost solicitaţi de urgenţă, iar aceştia au reuşit să-l imobilizeze pe românul furios. El a fost reţinut, urmând să fie prezentat în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Român dat afară dintr-un bar, în Torino, se întoarce cu o rangă şi distruge totul (Video)