Antena Meniu Search
x

Român de 18 ani din Bergamo salvat de o judecătoare, după ce i-a auzit povestea: "Eşti băiat bun, revino pe calea cea bună"

O judecătoare din Bergamo, Italia, a făcut un gest de mare omenie pentru un tânăr de 18 ani, din România.

O judecătoare din Bergamo, Italia, a făcut un gest de mare omenie pentru un tânăr de 18 ani, din România.

Băiatul a fost prins în ajunul Crăciunului, în timp ce încerca să intre prin efracţie, într-un bar şi adus apoi în faţa judecătoarei, pentru sentinţă.

Băiatul a mărturisit fapta şi a cerut iertare

Tânărul român, menţionat de presa italiană doar cu iniţialele C.T., a mărturisit tot în faţa judecătoarei Donatella Nava. El şi-a recunoscut fapta, a spus că îi pare rău, însă evenimentele care au avut loc în viaţa sa l-au împins la un gest disperat.

Pe acelaşi subiect

Am doar 18 ani, sunt departe de casă şi am venit în Italia ca să muncesc, să-mi fac un rost. Nu vreau ajutor de la tatăl meu, iar mama este în spital. Da, vorbesc perfect limba italiană, aşa că poate este singura mea şansă. Am venit aici crezând că poate măcar de acest Crăciun să ma simt diferit, mai bine. N-am avut noroc. Am dormit prin trenuri şi am cerşit ca să pot mânca în fiecare zi. În ziua aceea am cedat", a spus tânărul.

Judecătoarea l-a iertat, dar cu o condiţie

Judecătoarea l-a ascultat şi a decis anularea acuzaţiilor, având o singură rugăminte.

"De data aceasta te ajut, dar, dacă faci alte necazuri, te vei distruge de unul singur. Eşti băiat bun, revino pe calea cea bună", i-a spus magistratul, care i-a sugerat să revină acasă, decât să trăiască pe străzi, în Italia, precizează bergamo.corriere.it.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Român de 18 ani din Bergamo salvat de o judecătoare, după ce i-a auzit povestea: "Eşti băiat bun, revino pe calea cea bună"