Antena Meniu Search
x

Un român şi soţia lui agăţau tinere cu promisiunea unor joburi în Italia şi le exploatau în Peninsulă

Doi români, Constantin Chiciug (36 de ani) şi soţia lui, P. C., au fost reţinuţi în Italia fiind acuzaţi că au exploatat mai multe tinere pe care le obligau să se prostitueze.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.11.2019, 15:48

Românii exploatau tinere în Italia
Poliţiştii au lucrat un an la dosarul ce îi priveşte pe români - TP 24

Doi români, Constantin Chiciug (36 de ani) şi soţia lui, P. C., au fost reţinuţi în Italia fiind acuzaţi că au exploatat mai multe tinere pe care le obligau să se prostitueze.

Cei doi atrăgeau românce tinere cu promisiunea unor joburi bine plătite însă, când le duceau în Italia, le luau documentele personale şi le puneau să se prostitueze.

Românii reţinuţi exploatau tinere în Italia

Conform TP 24, Constantin Chiciug era liderul reţelei din care mai făceau parte şi alte persoane.

Bărbatul se ocupa de toate detaliile. Le găsea clienţi tinerelor, negocia preţul şi le însoţea pe tinere la locul de întâlnire.

Sursa amintită susţine că gruparea acţiona în Marsala, Salemi, Mazara del Vallo şi Favignana.

În principiu, preţul pentru o partidă de amor varia între 30 şi 50 de euro, iar pentru o noapte întreagă clienţii plăteau 400 de euro.

După reţinere, Constantin Chiciug a fost plasat în arest la domiciliu, iar soţia lui, P. C., are interdicţie de a părăsi localitatea.

În acelaşi dosar este căutat şi Florin Chiciug, 24 de ani, fratele lui Constantin, bănuit, de asemenea, de implicare în exploatarea tinerelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un român şi soţia lui agăţau tinere cu promisiunea unor joburi în Italia şi le exploatau în Peninsulă