Antena Meniu Search
x

Român strivit între două microbuze în Germania, din cauza unui șofer care a greșit drumul

Un român de 30 de ani a fost strivit în impactul între două microbuze, pe B2, lângă Krün în Germania. Românul era pasager într-un dintre microbuzele implicate în accidentul frontal care s-a petrecut sâmbătă seară.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.10.2020, 17:15

Român strivit între două microbuze în Germania, din cauza unui șofer care a greșit drumul
Român strivit între două microbuze în Germania, din cauza unui șofer care a greșit drumul - Dominik Bartl/Facebook. Freiwillige Feuerwehr Krün
  • Românul de 30 de ani era pasager într-un Ford Transit care s-a ciocnit cu un microbuz care circula pe sens opus.
  • Românul și cei doi șoferi implicați în accident au fost răniți și transportați de urgență la spital.

Potrivit polițiștilor, cele două autoutilitare, un microbuz înmatriculat în Polonia și un Ford Transit, s-au ciocnit după ce o altă mașina a virat brusc pentru a ieși de pe autostradă și i-a tăiat calea microbuzului polonez. 

În acel moment, șoferul polonez, în vârstă de 46 de ani, a intrat pe banda opusă și s-a ciocnit frontal cu Ford Transit care venea din sens opus, dinspre Unterallgäu.  

Șoferul din Fordul Transit și pasagerul său, un român în vârstă de 30 de ani, au rămas încarcerați și au fost scosi cu greutate de pompierii chemați la locul accidentului, scrie merkur.de.

Șoferul polonez autoutilitarei și pasagerul român al Ford Transitului au fost transportați de Crucea Roșie Bavarească (BRK) cu răni grave la spitalul Garmisch-Partenkirchen și internați.

Șoseaua a fost închisă complet mai bine de șapte ore, ca urmare a accidentului. Șoferul din mașina care a făcut virajul periculos, provocând accidentul, este căutat de polițiști.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român strivit între două microbuze în Germania, din cauza unui șofer care a greșit drumul