Antena Meniu Search
x

Imagini de la confruntarea poliţiei indoneziene cu cei doi hoţi români. Unul dintre ei a fost ucis (Video)

Polițiştii din Jakarta au avut o confruntare cu doi cetățeni români, prinşi când foloseau carduri clonate pentru a retrage bani din bancomate. Unul dintre români a fost ucis de poliţişti, pentru că s-a opus arestării, iar celălalt a fost imobilizat. 

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.11.2019, 22:38

Doi hoţi români de bancomate s-au confruntat cu poliţia indoneziană
Român ucis în Jakarta, de Poliţie - foto OfficialtamsQ Tama - youtube

Polițiştii din Jakarta au avut o confruntare cu doi cetățeni români, prinşi când foloseau carduri clonate pentru a retrage bani din bancomate. Unul dintre români a fost ucis de poliţişti, pentru că s-a opus arestării, iar celălalt a fost imobilizat. Imaginile au fost înregistrate de camere de supraveghere.

Cei doi instalau camere de spion pe bancomate, pentru a înregistra numărul PIN, atunci când victimele foloseau tastatura, iar un alt dispozitiv le copia informaţiie înscrise pe card, în momentul în care era introdus în fanta bancomatului.

Român ucis în Indonezia

Cei doi români au fost identificați ca Vasile Solomes, din Negreşti Oaş, el fiind cel care a fost ucis de forţele de ordine, şi un anume Cristea, din Craiova, care se află în custodia poliţiştilor din Jakarta.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum poliţiştii se bat cu cei doi români, încercând să îi reţină, iar la un moment dat, unul dintre români reuşeşte să iasă pe uşa clădirii, cu agenţii pe urmele sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma confruntării, Solomes a fost ucis, fiind împuşcat de poliţişti după ce ar fi reuşit să-l deposedeze de armă pe unul dintre agenţi. Cristea a fost reţinut şi apoi prezentat opiniei publice, într-o conferinţă de presă organizată de şeful Poliţiei.

Autorităţile au prezentat şi dispozitivele folosite de români ca să fure din bancomate.

"Solomes a rezistat arestării și a mers chiar mai departe, smulgând o armă de foc din tocul unui poliţist. A trebuit să-l neutralizăm ", a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Jakarta, Sr. Comr. Argo Yuwono

Solomes a fost dus imediat la spitalul RS Fatmawati, dar a murit pe drum, din cauza pierderii masive de sânge.

Cristea riscă până la 20 de ani de închisoare. Cristea ar fi apucat să transmită un mesaj în România, în care informa apropiaţii că Solomes ar fi fost executat fără milă de autorităţile indoneziene şi nu a rezistat arestării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Imagini de la confruntarea poliţiei indoneziene cu cei doi hoţi români. Unul dintre ei a fost ucis (Video)