Antena Meniu Search
x

Un român a fost ucis în Republica Moldova, când a ieşit din casa amantei, care e măritată

Un român a fost ucis în Republica Moldova, când a ieşit din casa amantei, care e măritată. Crima a avut loc la Bălţi, sâmbătă de dimineaţă, iar românul a murit în drum spre spital.

Românul avea 38 de ani
Un român a fost ucis în Republica Moldova, când a ieşit din casa amantei, care e măritată - Captură video

Un român a fost ucis în Republica Moldova, când a ieşit din casa amantei, care e măritată. Crima a avut loc la Bălţi, sâmbătă de dimineaţă, iar românul a murit în drum spre spital.

Un bărbat din Bistriţa, 38 de ani, care lucra la o întreprindere din Bălţi, a fost înjunghiat mortal sâmbătă. Victima a fost atacată de soţul femeii cu care avea relaţii extraconjugale.

Potrivit poliţiei, citată de publika.md, bărbatul acuzat de crimă, în vârstă de 35 de ani, îşi bănuia soţia de infidelitate. Vineri, acesta i-a spus că nu va înnopta acasă, ca să o poată urmări. Sâmbătă dimineaţa, în timp ce femeia ieşea din apartament cu amantul român, bărbatul a înjunghiat-o uşor în braţul stâng. Românul i-a sărit în apărare, dar a fost şi el înjunghiat grav în picior. Pentru că a pierdut mult sânge, victima a decedat în drum spre spital. 

"Persoana bănuită de comiterea infracţiunii i-a aplicat lovitură de cuţit în regiunea piciorului. Între ei s-a pornit o ceartă, după aia au pornit nişte reglări de conturi, întinzându-se, au ieşit afară , în curtea blocului, apoi în drum, în drum iarăşi s-au îmbrâncit unul pe altul, până la urmă cetăţeanul care a fost lovit de cuţit a căzut jos fără cunoştinţă.", a declarat Oleg Cojocaru, şeful Inspectoratului de Poliţie Bălţi.

Femeia este în afara oricărui pericol, iar atacatorul a fost reţinut de poliţie pentru 72 de ore. Poliţia a deschis un dosar penal pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă detenţie pe viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un român a fost ucis în Republica Moldova, când a ieşit din casa amantei, care e măritată