Antena Meniu Search
x

Româncă arestată în Italia, bebeluşul ei de o zi găsit fără viaţă într-un tufiş (video)

O româncă a fost arestată în Italia, dupce bebeluşul ei de o zi găsit fără viaţă într-un tufiş. Un turist german a descoperit cadavrul, luni, iar după o zi românca a fost încarcerată.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.09.2019, 11:32

Bebeluşul unei românce, mort în tufişuri
Româncă arestată în Italia, bebeluşul ei de o zi găsit fără viaţă într-un tufiş - Captură video

O româncă a fost arestată în Italia, dupce bebeluşul ei de o zi găsit fără viaţă într-un tufiş. Un turist german a descoperit cadavrul, luni, iar după o zi românca a fost încarcerată.

Mama nou-născutului găsit mort luni în zona Lana din Bolzano a fost reţinută de poliție. Pe trupul copilului, găsit de un turist german într-un tufiș, au fost găsite semne de violență. Românca, H.S.M., potrivit procurorului public din Bolzano, "a fost arestată, fiind suspectă de crimă. Ea e acuzată de omor agravat împotriva nou-născutului său."

Femeia este de asemenea cercetată pentru ascunderea unui cadavru, informează avocatul desemnat din oficiu, citat de adnkronos.com

De la locuinţa în care locuia românca, de fapt o singură cameră, au fost ridicate mai multe obiecte şi haine, iar camera a fost sigilată, a mai spus procurorul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cadavrul găsit de un turist german prezenta urme de violenţă la nivelul capului, care era băgat într-o pungă, iar cordonul ombilical era încă ataşat nou-născutului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Româncă arestată în Italia, bebeluşul ei de o zi găsit fără viaţă într-un tufiş (video)