Antena Meniu Search
x

Gestul neaşteptat al unei românce, care făcea videochat în Italia, către un client bătrân de 80 de ani

O româncă în vârstă de 45 de ani, care făcea videochat în Borgoricco, Italia, a fost arestată de carabinieri, după ce s-a gândit că ar putea să-l şantajeze pe unul dintre cei mai vechi şi fideli clienţi ai săi, un bătrân în vârstă de 80 de ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.12.2019, 17:24

Româncă din Italia arestată, după ce şi-a şantajat clientii
O româncă din Italia a fost arestată după ce şi-a şantajat clienţii la videochat - padovaoggi.it

O româncă în vârstă de 45 de ani, care făcea videochat în Borgoricco, Italia, a fost arestată de carabinieri, după ce s-a gândit că ar putea să-l şantajeze pe unul dintre cei mai vechi şi fideli clienţi ai săi, un bătrân în vârstă de 80 de ani.

De patru ani, bătrânul o urmărea pe videochat pe româncă şi plătea şedinţele video fără să-i facă vreo problemă, însă românca îl înregistra în secret şi pe el, atunci când intrau în sesiuni private.

Cu gândul la bani, românca şi-a şantajat clienţii

Astfel, românca a strâns în patru ani sute de poze şi înregistrări compromiţătoare cu bătrânul de 80 de ani, pe care a decis să le folosească pentru propriul beneficiu. Astfel, ea a început să-l stoarcă de bani pe bătrân, până când n-a mai avut ce să-i dea şi s-a dus la Poliţie s-o reclame pe româncă.

Povestea, pe care padovaoggi.it o numeşte "incredibilă", a început în 2014, când tânăra de 45 de ani s-a împrietenit cu bătrânul şi au început să interacţioneze pe chat-uri erotice. De atunci, regulat, bătrânul a beneficiat de serviciile româncei prin videochat de nenumărate ori, totul culminând 5 ani mai târziu, când bătrânul a primit un mesaj de la româncă, unde scria că trebuie să vireze o sumă de bani, sau toate fotografiile cu el din ultimii patru ani vor fi făcute publice sau trimise familiei.

Bătrânul i-a cumpărat iniţial tăcerea româncei, însă, atunci când a rămas fără bani, a decis să pună capăt abuzurilor, prin denunţarea româncei de 45 de ani.

Bătrânul nu era singura victimă

Carabinierii au demarat imediat cercetările şi au descoperit că povestea bătrânului se confirmă, aşa că s-a hotărât percheziţia apartamentului în care locuia românca. Odată ajunşi aici, carabinierii au avut un şoc, descoperind că femeia şantaja mai multe persoane, nu doar pe bătrân, însă plângeri în această privinţă nu fuseseră înregistrate la poliţiei, în afară de cea a bătrânului.

Laptop-ul la care lucra românca a fost confiscat, la fel şi orice medii de stocare electronice. De asemenea, carabinierii au mai găsit într-un sertar 25.000 de euro şi multe bijuterii din aur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Gestul neaşteptat al unei românce, care făcea videochat în Italia, către un client bătrân de 80 de ani