Antena Meniu Search
x

Alina, românca atacată cu acid în Italia, a fost stropită în ochi și are răni multiple

Românca atacată cu acid în Italia a fost spitalizată în stare foarte gravă. Tânăra de 29 de ani a fost stropită în ochi și are multiple răni, după ce a fost și înjunghiată. Agresorul e soțul ei, un macedonean de 32 de ani.

Locul unde românca a fost atacată în Italia
Românca atacată cu acid în Italia a fost stropită în ochi - Il Resto del Carlino

Alina, românca atacată cu acid în Italia a fost spitalizată în stare foarte gravă. Tânăra de 29 de ani a fost stropită în ochi și are multiple răni, după ce a fost și înjunghiată. Agresorul e soțul ei, un macedonean de 32 de ani.

Românca atacată cu acid a fost spitalizată în stare foarte gravă, iar medicii italieni au făcut eforturi să o stabilizeze.

Românca a fost operată

Potrivit doctorilor, tânăra de 29 de ani a fost afectată la ochiul stâng de stropii de acid aruncați de soțul macedonean. Tânăra are încă trei răni grave după ce, ulterior, a fost înjunghiată într-un restaurant de atacatorul care a urmărit-o.

Două dintre răni sunt în spate, aproape de gât, iar o a treia în abdomen. Fata a fost operată de urgență. Pacienta a fost stabilizată, dar starea rămâne critcă, spun medicii. Vederea, se pare, nu i-a fost afectată, în ciuda stropilor de acid. Tânăra se numește Alina Elena Pavena, spune Il Giornale.

Stropită cu acid în centrul orașului

Românca a fost atacată în centrul orașului Civitanova Marche, din estul Italiei. Alina a fost surprinsă în zona unui pasaj, pe strada Corso Vittorio Emanuele, în jurul orei locale 18.30.

Soțul româncei, un macedonean de 32 de ani avea asupra lui o sticlă de plastic cu acid, care poate fi cumpărată din orice magazin de produse de curățenie din Italia. A vrut să stropească victima în față. Cea mai mare parte a lichidului periculos a ajuns însă pe geaca roșie a femeii, însă câțiva stropi au sărit în ochiul stâng.

Românca a fugit într-un restaurantul ”Ton și somon”, aflat în apropiere. Individul însă a urmărit-o.

Salvată de patronul restaurantului

Tânăra a intrat plângând în local și a cerut un pahar cu apă, apoi a întrebat chelnerița dacă se poate duce la baie. S-a dus acolo, probabil, pentru a se spăla pe față. Atacatorul a intrat însă și el în restaurant și a urmat-o pe româncă la toaletă.

Din geacă, macedoneanul a scos un cuțit și a înjunghiat-o de trei ori. Spre norocul Alinei, patronul restaurantului a avut curaj și a intervenit.

L-a tras din spate pe atacator și, ajutat de angajații localului, l-a dezarmat și a reușit să-l imobilizeze. Individul ar fi încercat să-l înjunghie și pe patronul localului, dovadă fiind gaura făcută de cuțit în geaca omului de afaceri.

Agresorul, aproape linșat de martori

Imobilizat, atacatorul nu a mai opus rezistență.

”Mi-a ruinat viața, trebuia să o omor”, a spus macedoneanul, potrivit martorilor.

Martorii spun că individul a fost la un pas să fie linșat de mulțime. Conform Il Resto del Carlino, cel puțin 100 de oameni fuseseră martori la scena deosebit de violentă. Agresorul a fost ridicat de polițiști și anchetat. Foarte posibil, motivul atacului este gelozia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Alina, românca atacată cu acid în Italia, a fost stropită în ochi și are răni multiple