Antena Meniu Search
x

Româncă judecată în regim de urgență și condamnată la închisoare, în Italia, pentru furtul de parfumuri și tricouri

O româncă stabilită în Italia, a fost judecată în regim de urgență și condamnată la un an de închisoare, după ce a furat parfumuri și haine în valoare de 1.200 de euro.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.08.2020, 10:54

Românca condamnată are 38 de ani
Românca ar fi furat tricouri și produse cosmetice de 1.200 de euro - La Gazzetta di Viareggio
  • Românca a furat tricouri și parfumuri în valoare de 1.200 de euro.
  • Românca a fost condamnată la un an de închisoare.

Întreaga poveste s-a desfășurat în Viareggio, oraș din nordul Italiei.

Conform La Gazzetta di Viareggio, românca, identificată drept Roxana Elena Bărbuceanu, de 38 de ani, a fost dată în vileag de angajata unui magazin cu produse cosmetice.

Angajata respectivă a solicitat intervenția unui echipaj de poliție, după ce a surprins-o pe româncă sustrăgând mai multe produse cosmetice.

Oamenii legii au capturat-o rapid pe româncă și au găsit în rucsacul ei în jur de 12 produse cosmetice cu o valoare totală de circa 600 de euro.

Mai mult, polițiștii au găsit asupra româncei și câteva tricouri despre care se presupune că au fost furate dintr-un alt magazin.

Valoarea totală a bunurilor furate a fost stabilită la 1.200 de euro. Bunurile au fost recuperate și predate angajaților celor două magazine.

Românca a fost judecată în regim de urgență și condamnată la un an de închisoare. De asemenea, are de achitat o amendă de 600 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Româncă judecată în regim de urgență și condamnată la închisoare, în Italia, pentru furtul de parfumuri și tricouri