Antena Meniu Search
x

Româncă cu un copil de 3 ani după ea, alergată pe stradă de poliție, în Spania: "Celălalt arde în casă"

O româncă cu un copil de 3 ani după ea a fost alergată pe stradă de poliție, în Spania. "Celălalt arde în casă", le-a spus ea agenților.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.03.2020, 11:18

Româncă din Spania
Româncă cu un copil de 3 ani după ea, alergată pe stradă de poliție, în Spania: "Celălalt arde în casă" - hepta
  • Românca e mama a doi copii.
  • Femeia a anunațat că unul dintre ei e în casa incendiată.

O româncă cu un copil de 3 ani după ea a fost alergată pe stradă de poliție, în Spania. "Celălalt arde în casă", le-a spus ea agenților.

Poliția Națională a arestat marți o româncă de 32 de ani în cartierul Pajarillos din Valladolid, care este acuzată de o presupusă infracțiune de violență în familie. Femeia a fost alergată efectiv de agenți marți noaptea, la ora 1.15, pe o stradă din oraș. Femeia împingea un căruț gol și ave de mână un copil de 3 ani.

Când a văzut poliția, femeia a schimbat direcția de mers și a luat- la fugă, dar agenții au urmărit-o, pentru că ea încălca decretul împotriva răspândirii coronavirusului. Atunci când au reușit să o prindă, femeia a spus doar că a greșit și a întârziat pe stradă.

Polițiștii au întrebat românca dacă are nevoie de o ambulanță, dar femeia a cerut un telefon. A sunat o altă persoană și a spus ceva despre un copil. Atunci a venit un apel la 112 care anunța că arde o locuință cu un bebeluș în interior.

O altă patrulă a mers la casa femeii, a intrat în forță și acolo a fost descoperit un băiețel de 8 luni, fiul româncei, în pătuț, ia rîn jurul lui mai multe chibrituri, dar niciun foc.

Conform eldiadevalladolid.com, femeia le-a spus polițiștilor că a înebunit și că a vrut să se omoare și ea, și pe cei doi copii ai ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Româncă cu un copil de 3 ani după ea, alergată pe stradă de poliție, în Spania: "Celălalt arde în casă"