Antena Meniu Search
x

Româncă din Italia, hărțuită de un tunisian care s-a încuiat în casa ei și a refuzat să mai plece

O româncă din Italia a fost hărțuită de un tunisian de 33 de ani care a ajuns să-i fure cheile de la casă și să refuze să mai plece din locuință, chiar dacă nu avea niciun drept să se afle acolo.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.06.2020, 09:41

Româncă din Italia, hărțuită de un tunisian care s-a încuiat în casa ei și a refuzat să mai plece
Româncă din Italia, hărțuită de un tunisian care s-a încuiat în casa ei și a refuzat să mai plece - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Bărbatul de 33 de ani a fost arestat de polițiștii din Terni, Umbria, după ce românca a depus plângere împotriva lui.
  • Tunisianul avea numeroase antecedente penale, printre care vătămare corporală, ultraj și asociere cu persoane implicate în traficul de droguri.

Bărbatul, care a fost arestat de polițiștii din Terni, Umbria, a început să o hărțuiască pe româncă încă din luna iulie a anului trecut, ajungând să înfăptuiască asupra ei chiar și agresiuni fizice. 

La un moment dat, tunisianul a pătruns în locuința femeii și, după ce i-a furat cheile, s-a încuiat în casa ei și a refuzat să mai plece

Românca a chemat poliția, care a descoperit că tunisianul avea numeroase antecedente penale, printre care vătămare corporală, ultraj și asociere cu persoane care fac trafic de substanțe interzise, scrie Corriere dell’Umbria.

Tunisianul a fost arestat, ordinul de arest preventiv fiind emis de judecătorul de instrucție Simona Tordelli, la cererea procurorului Camilla Coraggio.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Româncă din Italia, hărțuită de un tunisian care s-a încuiat în casa ei și a refuzat să mai plece