Antena Meniu Search
x

O româncă doarme pe străzi, în Malta, după ce hoţii i-au furat banii şi actele în timp ce îşi vizita fiul la închisoare

O româncă în vârstă de 64 de ani, a dormit timp de patru zile pe străzile din Malta, după ce a fost tâlhărită şi lăsată fără bani şi bagaj, în timp ce îşi vizita fiul din închisoare.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 30.11.2019, 12:02

O româncă a dormit pe străzi, în Malta, lăsată fără bani şi bagaj
O româncă a dormit pe străzi, în Malta, lăsată fără bani şi bagaj - Facebook

O româncă în vârstă de 64 de ani, a dormit timp de patru zile pe străzile din Malta, după ce a fost tâlhărită şi lăsată fără bani şi bagaj, în timp ce îşi vizita fiul din închisoare.

Femeia a ajuns în Malta în urmă cu aproximativ o săptămână pentru a-şi vizita fiul aflat în închisoarea Paola.

Femeia din Năvodari (Constanţa) a explicat că, într-o zi, un hoţ i-a furat bagajul în care avea bani şi documente, iar ulterior, timp de patru zile, a dormit pe străzi pentru că nu a avut bani să se întoarcă acasă.

Din fericire, femeia a fost găsită de Cozmina, o tânără româncă impresionată de povestea ei.

"În seara asta când am ajuns la munca, în Bulebel, Zejtun, am găsit o doamnă rătăcită, din România, Elena Gheorghe de 64 de ani din Navodari. Spune că e în Malta de 3-4 zile, că a venit la fiul ei care se află în închisoare în Paola. Afirmă că i s-a furat bagajul cu bani cu tot şi că doarme pe strazi şi nu se poate întoarce în România pentru că nu are bani.

Am chemat poliţia, care însă a spus că nu are ce să facă cu ea fiind târziu acum şi mi-au sugerat să o ţin cu mine la muncă şi să o las dimineaţă la o secţie de poliţie. Ea spune că, caută nu ştiu ce români pe un şantier, care o pot ajuta, dar nu a ştiut să îmi explice cine. Poate există cineva care o cunoaşte şi o poate ajuta", a scris Cozmina Bodeanu pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O româncă doarme pe străzi, în Malta, după ce hoţii i-au furat banii şi actele în timp ce îşi vizita fiul la închisoare