Antena Meniu Search
x

Româncă din Italia la spital, bătută cu cheia franceză de iubitul african

O româncă şi iubitul ei au fost bătuţi în faţa unui club de noapte, în Porto Sant'Elpidio, de fostul iubit al tinerei, un african. Agresorul a lovit-o întâi pe româncă, apoi l-a bătut şi pe însoţitorul acesteia, amândoi ajungând la spital.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.12.2019, 13:37

Româncă bătută în faţa unui club din Italia, de iubitul african
O româncă a fost bătută în Italia cu cheia franceză - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

O româncă şi amantul ei au fost bătuţi în faţa unui club de noapte, în Porto Sant'Elpidio, de iubitul tinerei, un african. Agresorul a lovit-o întâi pe româncă, apoi l-a bătut şi pe însoţitorul acesteia, amândoi ajungând la spital.

Carabinierii au intervenit imediat la faţa locului, însoţiţi de o ambulanţă.

Un african a bătut o româncă din Italia cu cheia franceză

Un episod violent a avut loc în Porto Sant'Elpidio, lângă un bar din Via Alfieri. În jurul orei 4:30 dimineața, carabinierii postului local au intervenit la fața locului, însoţiţi de o ambulanță, pentru a ajuta două persoane rănite.

O tânără româncă şi tânărul care o însoţea au fost bătuţi de iubitul african al fetei cu o cheie franceză, după ce i-ar fi prins pe amândoi distrându-se în clubul respectiv.

Cele două victime au fost transferate în camera de urgență a spitalului din Fermo. Fata a suferit leziuni care necesită 7 zile de spitalizare, iar tânărul prezenta leziuni la cap. Autorul agresiunii a fost imediat identificat și reţinut de către militari. Este un tânăr de 27 de ani, de origine nord-africană, dar născut în Italia, în Reggio Calabria, necăsătorit.

El și-a găsit iubita într-un club din zona respectivă, în compania unui tânăr. O dispută a început imediat cu tânăra în vârstă de doar 18 ani, de origine română. La un moment dat, tânărul a scos o cheie franceză dintr-un rucsac, cu care a lovit atât tânăra respectivă, cât şi pe tânărul care era cu ea.

Agresorul se află acum la dispoziţia autorităţilor italiene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Româncă din Italia la spital, bătută cu cheia franceză de iubitul african