Antena Meniu Search
x

Rămasă fără mamă, în Italia, o tânără româncă a fost găsită fără viaţă lângă blocul în care locuia

O tânără româncă în vârstă de 15 ani a fost găsită fără viaţă lângă blocul în care locuia, în Ostia (Italia) la câteva luni după ce a rămas fără mamă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 22.11.2019, 14:01

Tânără româncă, moartă în Ostia, Italia, după ce a rămas fără mamă
Tânără româncă, moartă în Ostia, Italia, după ce a rămas fără mamă - gazetaromaneasca.com

O tânără româncă în vârstă de 15 ani a fost găsită fără viaţă lângă blocul în care locuia, în Ostia (Italia) la câteva luni după ce a rămas fără mamă.

Joi, 21 noiembrie 2019, în jurul orei 16.30, oamenii care locuiesc în blocul de pe Via dei Panfili din Ostia (Italia) au găsit-o pe tânăra româncă fără viaţă, prăbuşită într-o baltă de sânge, în curtea interioară a blocului.

Oamenii au solicitat ajutorul unui echipaj medical, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa fetei de 15 ani.

Poliţiştii au demarat o anchetă şi au descoperit că tânăra a căzut în gol de la etajul 5 al blocului, de pe una dintre ferestrele apartamentului în care locuia.

Pe acelaşi subiect

Potrivit roma.fanpage.it, tânăra româncă avea un handicap, iar în urmă cu câteva luni a rămas fără mamă.

Singură printre străini şi cu şanse mici să se poată descurca singură, fata de 15 ani a decis să îşi pună capăt zilelor.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care românca şi-a pierdut viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Rămasă fără mamă, în Italia, o tânără româncă a fost găsită fără viaţă lângă blocul în care locuia