Antena Meniu Search
x

Româncă rămasă pe viaţă fără miros, după ce şi-a certat bărbatul că a pierdut o avere la păcănele, în Spania

O româncă a rămas pe viaţă fără miros, după ce şi-a certat bărbatul că a pierdut o avere la păcănele, în Spania. Femeia a cerut în instanţă ca soţul ei să nu aibă voie să se apropie de ea în următorii 22 de ani.

de Redactia Observator

la 02.04.2019, 09:27

Româncă bătută de soţ
Româncă rămasă pe viaţă fără miros, după ce şi-a certat bărbatul că a pierdut o avere la păcănele, în Spania - Captură video

O româncă a rămas pe viaţă fără miros, după ce şi-a certat bărbatul că a pierdut o avere la păcănele, în Spania. Femeia a cerut în instanţă ca soţul ei să nu aibă voie să se apropie de ea în următorii 22 de ani.

O româncă în vârstă de 38 de ani a rămas fără miros, pe viaţă, după ce s-a dus într-un local din Monzon, Huesca, unde l-a găsit pe soţul ei jucând la păcănele. Bărbatul, Iulian M., pierduse o avere la jocuri şi enervat de apariţia soţiei a luat-o la bătaie. Totul s-a întâmplat în februarie 2017, iar după aproape doi ani bărbatul a fost condamnat, scrie telecinco.es.

Iulian a lovit-o violent pe soţia lui, care a căzut. Atunci a luat-o de păr, a ridicat-o şi i-a dat un pumn în plină figură. I-a spart nasul şi a umplut-o de sânge. Femeia s-a ridicat şi a plecat plângând acasă, iar soţul ei a luat liniştit un mop şi a spălat pe jos, fără să îi pese de ea.

Ajunsă acasă, românca a fost dusă aproape cu forţa la spital de fiica ei minoră. Medicii au alertat poliţia şi soţul femeii a fost arestat. El a recunoscut faptele, mai ales că totul fusese filmat de camerele de supraveghere din barul unde şi-a bătut nevasta. Dar a susţinut că nu a intenţionat să o ucidă sau să o lase cu afecţiuni pe viaţă.

Pe acelaşi subiect

Soţia lui a suferit un traumatism teribil, nervul care duce de la creier la nas fiind secţionat, astfel că a rpmas fără miros şi nu s-a mai putut face nimic pentru ea, în ciuda a numeroase intervenţii chirurgicale. De aceea, femeia a cerut pedeapsa maximă pentru fapta soţului ei, 12 ani de închisoare, 22 de ani de interdicţie de a se apropia de ea şi despăgubiri materiale. 

Procurorul a solicitat 11 ani de închisore şi restricţie de a se apropia de soţia lui, sau să ia legătura cu ea, timp de 21 de ani.

Curtea Provincială din Huesca l-a condamnat pe bărbat la patru ani de închisoare, alţi conci ani de supraveghere după eliberare, 9 ani restricţie de a-şi contacta soţia şi 57.904 euro despăgubiri materiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Româncă rămasă pe viaţă fără miros, după ce şi-a certat bărbatul că a pierdut o avere la păcănele, în Spania