Antena Meniu Search
x

O româncă i-a pus sute de pastile de paracetamol în mâncare soțului ei, în Elveția, împreună cu amantul ei

O româncă i-a pus sute de pastile de paracetamol în mâncare soțului, în Elveția, împreună cu amantul ei. Amândoi au fost prinși și condamnați la ani grei de închisoare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.05.2020, 15:09

Româncă în Elveția
Românca i-a pus soțului pastilele în mâncare timp de mai multe luni - Twitter
  • Soțul româncei lua în mod voluntar paracetamol, dar femeia i-a crescut imens doza.
  • Bărbatul a murit la Tribunal, la proces.

Curtea Federală a stabilit verdictul definitiv în cazul unei românce și a amantului ei care i-au pus sute de pastile de paracetamol în mâncare soțului femeii, timp de luni de zile. Profitând de faptul că bărbatul obișnuia să ia aceste pastile, cei doi i-au mărit doza, pentru a-l ucide.

Analiza firelor de păr a demonstrat anchetatorilor că soțul româncei avea în corp doze mult mai mari de paracetamol decât cele pe care le lua voluntar. În timp, aceste doze ar fi urmat să îl ucidă. În plus, Curtea a avut ca dovezi și mesajele de whatsapp dintre româncă și amantul ei, în care vorbeau des despre uciderea soțului și paracetamolul pus acestuia în mâncare.

Cei doi amanți, românca în vârstă de 38 de ani la momentul producereii faptelor, și iubitul ei elvețian de 45 de ani atunc, au fost condamnați pentru tentativa de otrăvire a soșului, amestecând în mâncarea acestuia doze masive de paracetamol, între lunile mai și august 2016. Ei sperau astfel să îi provoace victimei o insuficiență renală, care ar fi adus apoi moartea.

Curtea Federală confirmă verdictul de vinovăție dat de Curtea Supremă din Zug și românca a primit o condamnare de 9 ani și 7 luni de detenție, iar amantul ei 10 ani.

Soțul româncei a supraviețuit tentativei de otrăvire, dar a murit dar a murit în urma unui atac de cord în timpul procesului din prima instanță, în decembrie 2017, în fata Tribunalului Penal din Zug, scrie tdg.ch

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O româncă i-a pus sute de pastile de paracetamol în mâncare soțului ei, în Elveția, împreună cu amantul ei