Antena Meniu Search
x

Doi români, victime ale unui atac cu iz rasist în Londra

Un român a murit şi un altul a fost grav rănit, în urma unui atac cu iz rasist produs în Leytonstone, suburbie a Londrei, capitala Marii Britanii.

de Redactia Observator

la 12.05.2019, 08:03

Românii au fost loviţi intenţionat cu o maşină
Constantin Sin a murit în urma atacului de la Londra - Metropolitan Police

Un român a murit şi un altul a fost grav rănit, în urma unui atac cu iz rasist produs în Leytonstone, suburbie a Londrei, capitala Marii Britanii.

Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile, când cei doi români au fost loviţi de un autoturism în zona amintită.

Un român de 51 de ani a murit în urma atacului din Londra

Conform site-ului oficial al Poliţiei Metropolitane, martorii au solicitat intervenţia de urgenţă a medicilor, după ce au auzit bubuitura produsă de accident.

Pe acelaşi subiect

Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital însă, din păcate, Constantin Sin, un român în vârstă de 51 de ani, a murit la doar câteva ore după producerea accidentului, din cauza rănilor suferite.

Necropsia a confirmat ipoteza care arăta că românul de 51 de ani a murit din cauza rănilor suferite în urma accidentului.

Un suspect în vârstă de 56 de ani a fost reţinut în legătură cu atacul din Londra

Un alt român de 32 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, a fost şi el rănit grav. Bărbatul rămâne sub supraveghere medicală, chiar dacă rănile nu îi pun în pericol viaţa.

Anchetatorii au stabilit că accidentul a fost produs deliberat de şofer şi că ar fi fost prefaţat de o altercaţie între mai multe persoane.

Poliţiştii nu exclud posibilitatea ca românii să fi fost victimele unui atac cu iz rasist şi solicită martorilor să ofere detalii de urgenţă.

Un bărbat de 56 de ani a fost deja reţinut în acest caz şi este de aşteptat ca ancheta să scoată la iveală adevărul din spatele incidentului care i-a curmat viaţa unui român de 51 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doi români, victime ale unui atac cu iz rasist în Londra