Antena Meniu Search
x

Românii care au şantajat un pensionar italian, prins la dame de companie, condamnaţi la închisoare

Doi români au fost condamnaţi la ani grei de închisoare, în Italia, după ce au şantajat un pensionar italian prins în compania unei dame de companie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.02.2020, 18:13

Românii au încercat să şantajeze un pensionar prins la dame de companie
Magistraţii italieni au dat o sentinţă dură în cazul românilor acuzaţi de şantaj - Sondrio Today

Doi români au fost condamnaţi la ani grei de închisoare, în Italia, după ce au şantajat un pensionar italian prins în compania unei dame de companie.

De altfel, întreaga poveste a fost pusă la cale de cei doi români, F. A. S., de 34 de ani, şi M. R. C., de 28 de ani.

Conform Sondrio Today, cei doi români l-au convins pe pensionarul italian să întreţină relaţii sexuale cu o româncă ce activa drept damă de companie.

Românii l-au fotografiat pe pensionarul italian în ipostaze indecente şi apoi au început să-l şantajeze pe acesta.

L-au ameninţat că îi vor arăta soţiei acestuia pozele, în cazul în care nu le oferă 800 de euro.

Pensionarul italian a raportat şantajul la poliţie, iar un al treilea bărbat, un italian de 54 de ani tocmit de cei doi români să ridice banii, a fost prins în flagrant.

Cei doi români şi italianul de 54 de ani au fost trimişi în judecată şi, în cele din urmă, condamnaţi la ani grei de închisoare.

F. A. S. a luat şase ani şi şase luni de închisoare şi este obligat să achite o amendă de 6.000 de euro. M. R. C. a luat şase ani de închisoare şi este obligat să achite o amendă de 5.000 de euro. Nu în ultimul rând, italianul tocmit pentru a ridica banii a fost condamnat şi el la trei ani şi şase luni de închisoare şi plata unei amenzi de 1.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Românii care au şantajat un pensionar italian, prins la dame de companie, condamnaţi la închisoare