Antena Meniu Search
x

Doi români implicați în furtul de cupru au fost condamnați la închisoare în Anglia

Doi români implicați în furtul de cupru au fost condamnați la închisoare cu executare în Anglia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.07.2020, 17:15

Șase români intenționau să fure cupru de 4.000 de lire sterline dintr-o fabrică
Florin Ciuraru (stânga) și Marius Ilie făceau parte dintr-o grupare care a intenționat să fure cupru dintr-o fabrică - Grimsby Telegraph
  • Românii intenționau să fure cupru în valoare de 4.000 de lire sterline.
  • Șase români făceau parte din grupul care intenționa să fure cupru dintr-o fabrică.

Florin Ciuraru și Marius Ilie au făcut parte dintr-o grupare care, la începutul anului, a încercat să fure dintr-o fabrică din Scunthorpe 20 de saci cu cupru.

Conform Grimsby Telegraph, șase români au acționat în noaptea respectivă, însă nu au știut că incinta este supravegheată cu un sistem video performant.

De cum au fost identificați pe camerele de supraveghere s-a pornit alarma, iar cei șase români au fost prinși la scurt timp de la producerea furtului.

Cinci dintre ei au fost, în cele din urmă, puși sub acuzare, iar doi dintre ei, Florin Ciuraru și Marius Ilie, și-au aflat acum pedepsele.

Pe acelaşi subiect

Deși nu avea antecedente penale și a încercat să-i impresioneze pe magistrați spunându-le că voia, la momentul respectiv, să strângă bani pentru mama sa, bolnavă de cancer, Florin Ciuraru a fost condamnat la un an de închisoare cu executare.

Marius Ilie a încasat și el o pedeapsă de un an și două luni de închisoare cu executare, asta pentru că mai avea de executat un rest de trei luni de închisoare de la o condamnare primită tot pentru furt.

Grupul de români a provocat distrugeri de două mii de lire sterline, prin modul în care au pătruns în fabrică, și mai furaseră cupru în valoare de circa 4.000 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Doi români implicați în furtul de cupru au fost condamnați la închisoare în Anglia