Antena Meniu Search
x

Doi români arestați în Italia, după ce au jefuit "pe încredere"

Doi români din Italia au ajuns în arestul poliției și riscă ani de închisoare după ce au jefuit o sală de păcănele din Milan. Imediat după furt, l-au rugat pe proprietar să pretindă că nu a văzut nimic. Carabinierii i-au săltat în doar câteva minute.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 20.11.2019, 17:34

Doi români arestați în Italia, după ce au jefuit "pe încredere"
Românii s-au bazat pe "discreția" patronului - bitquotidiano.it

Doi români din Italia au ajuns în arestul poliției și riscă ani de închisoare după ce au jefuit o sală de păcănele din Gaglianico. Imediat după furt, l-au rugat pe proprietar să pretindă că nu a văzut nimic. Carabinierii i-au săltat în doar câteva minute.

Neobișnuitul jaf s-a petrecut marți seara, în jurul orei 18:00, în localitatea Gaglianico, din vestul orașului italian Milano. Cei doi români, încrezători în propriul plan, au intrat în sala de păcănele, au spart aparatele și au furat tot ce au putut.

La ieșire proprietarul i-a întâmpinat personal, după ce văzuse infracțiunea pe camerele de supraveghere. Reacția celor doi români a fost bizară. "Pretinde că nu ai văzut nimic", i-au spus cei doi patronului, după care au plecat.

Nu s-a ținut de promisiune

Din nefericire pentru hoți, deși fusese rugat politicos să tacă, bărbatul a sunat imediat la Carabinieri. În doar câteva minute, jandarmii își făceau apariția la sala de jocuri, reușind să-l rețină pe loc pe unul dintre români. Celălalt, care plecase după mașină, pentru a încărca prada, a reușit să fugă, însă nu pentru mult timp.

Carabinierii au identificat rapid autoturismul după plăcuțele de înmatriculare, au instituit filtre pe toate drumurile din zonă și au reușit să-l captureze lângă localitatea Carisio.

Potrivit bitquotidiano.it, cei doi români, în vârstă de 21 și 25 de ani, s-au dovedit a fi familiarizați cu poliția din Italia. Aveau deja cazier pentru mai multe furturi.

În mașină, forțele de ordine au găsit peste 2.000 de euro bani gheață, dar și instrumentele  folosite pentru a sparge aparatele de noroc.

Românii se află acum după gratii și vor fi aduși în fața unui judecător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Doi români arestați în Italia, după ce au jefuit "pe încredere"