Antena Meniu Search
x

15 români au rămas fără agoniseala anilor de muncă în Italia, după ce baraca în care locuiau a sărit în aer

Un incident deosebit de grav s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, pe Via Teano, din Roma, capitala Italiei. Baraca de lemn în care locuiau nu mai puţin de 15 cetăţeni români a luat foc, după ce butelia pe care o foloseau ca să se încălzească a sărit în aer din cauza unei acumulări de gaze.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 29.04.2019, 16:28

15 români locuiau ilegal în baraca ce a luat foc la Roma
Baraca românilor s-a făcut scrum în incendiu - Metro News

Un incident deosebit de grav s-a produs pe Via Teano, din Roma, capitala Italiei. Baraca de lemn în care locuiau nu mai puţin de 15 cetăţeni români a luat foc, după ce butelia pe care o foloseau ca să se încălzească a sărit în aer din cauza unei acumulări de gaze.

Conform Metro News, o singură persoană a avut de suferit de pe urma acestui incident. I. F., un român în vârstă de 59 de ani, a suferit arsuri grave.

15 români locuiau ilegal în baraca ce a luat foc

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Vannini, iar ulterior a ajuns la Spitalul de Arşi Sant'Eugenio. În ciuda arsurilor grave suferite, starea de sănătate a românului este stabilă.

Ceilalţi români care locuiau în baraca respectivă au reuşit să se evacueze singuri din faţa incendiului, însă ei au pierdut agoniseala adunată în Italia.

Incidentul aduce în prim-plan, din nou, situaţia românilor care locuiesc ilegal în Peninsulă. Conform sursei amintite, doar în Roma au fost identificaţi 128 de români care locuiesc în case improvizate, deşi au interdicţie de a pătrunde în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » 15 români au rămas fără agoniseala anilor de muncă în Italia, după ce baraca în care locuiau a sărit în aer