Antena Meniu Search
x

Români arestaţi după ce au furat, "de foame", telefoane mobile de 25.000 de lire sterline în Irlanda de Nord

Iulian Marin, 20 de ani, şi Alejandro Marcu, 18 ani, doi români din Marea Britanie, au fost arestaţi după ce au furat telefoane mobile în valoare de 25.000 de lire sterline din Irlanda de Nord.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.10.2019, 16:44

Românii nu au primit posibilitatea de eliberare pe cauţiune
Românii au spart trei magazine şi au furat numeroase telefoane - Hepta

Iulian Marin, 20 de ani, şi Alejandro Marcu, 18 ani, doi români din Marea Britanie, au fost arestaţi după ce au furat telefoane mobile în valoare de 25.000 de lire sterline din Irlanda de Nord.

Cei doi au dat trei lovituri în urma cărora au furat numeroase telefoane considerate a fi "de lux", însă în cele din urmă au fost prinşi.

Românii au furat telefoane de 25.000 de lire sterline în Irlanda de Nord

Conform Belfast Telegraph, cei doi tineri obişnuiau să intre în magazine pe final de program şi să fugă cu telefoanele înainte că grilajele magazinelor să fie închise total.

Anchetatorii au stabilit că Iulian Marin a comis toate cele trei furturi, doar la ultimul dintre ele fiind ajutat de Alejandro Marcu.

Iulian Marin era stabilit în Marea Britanie de la vârsta de patru ani, dar ajunsese să locuiască în condiţii modeste, împărţind o cameră pusă la dispoziţie de Serviciul Soial cu iubita sa şi copilul celor doi.

Alejandro Marcu ajunsese de curând în Marea Britanie dar, fără perspective şi fără bani în buzunar, s-a înhăitat cu Iulian Marin şi a acceptat să participe la un jaf.

De altfel, cei doi inculpaţi au încercat să-i îmbuneze pe magistraţi precizând că au comis jafurile "de foame", respectiv că nu mai aveau bani nici de mâncare.

Însă magistraţii nu s-au lăsat impresionaţi şi le-au refuzat posibilitatea de a fi eliberaţi pe cauţiune, astfel că ei vor rămâne după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Români arestaţi după ce au furat, "de foame", telefoane mobile de 25.000 de lire sterline în Irlanda de Nord