Antena Meniu Search
x

Roxana este de negăsit de mai bine de 48 de ore. Mama copilei de 13 ani este disperată, fata a fost dată în urmărire naţională

O fată de 13 ani din Alba a fost dată dispărută de mama ei şi este căutată cu disperare de Poliţie. Roxana Mioara Barsony este de negăsit de mai bine de 48 de ore.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.08.2019, 15:20

Roxana Mioara Barsony este de negăsit de mai bine de 48 de ore
Roxana este de negăsit de mai bine de 48 de ore. Mama copilei de 13 ani este disperată, fata a fost dată în urmărire naţională - Observator.tv

O fată de 13 ani din Alba a fost dată dispărută de mama ei şi este căutată cu disperare de Poliţie. Roxana Mioara Barsony este de negăsit de mai bine de 48 de ore.

Poliţia din Alba cere ajutorul oamenilor pentru găsirea unei minore care, în seara zilei de 6 august 2019, a plecat de la domiciliul său din Balomiru de Câmp, comuna Șibot, iar până la anunţarea dispariţiei nu a mai revenit.

Roxana Mioara Barsony a fost dată în urmărire naţională.  

Roxana Mioara Barsony a dispărut de mai bine de 48 de ore

Cei care pot oferi informaţii despre fată sunt rugaţi să sune la 112. 

Semnalmentele minorei sunt următoarele:

- înălţime 1,65 m,

- greutate 50 kg, păr șaten, lung, ochi căprui;

- la data plecării, aceasta purta blugi albaștri și pantofi sport de culoare roz.

Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel național, anunţă Poliţia Română într-un comunicat.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Roxana este de negăsit de mai bine de 48 de ore. Mama copilei de 13 ani este disperată, fata a fost dată în urmărire naţională