Antena Meniu Search
x

Roxana, o menajeră româncă, i-a luat unui bătrân italian cu retard mintal casa şi averea

Roxana S., o româncă în vârstă de 32 de ani, va fi judecată de instanţa italiană pentru înşelăciune, după ce a păcălit un bătrân italian, în vârstă de 68 de ani, să-i doneze casa şi 30.000 de euro.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.09.2019, 21:42

- Foto Profi Media

Roxana S., o româncă în vârstă de 32 de ani, va fi judecată de instanţa italiană pentru înşelăciune, după ce a păcălit un bătrân italian, în vârstă de 68 de ani, să-i doneze casa şi 30.000 de euro.

Tânăra ar fi pus la cale planul cu iubitul său din România, minţindu-l pe bătrân că îl iubeşte şi că a rămas însărcinată cu el.

O româncă va fi judecată pentru o înşelăciune, în Italia

O menajeră româncă plecată la muncă în Italia, Roxana S., în vârstă de 32 de ani, va fi judecată pentru înşelăciune, după ce i-a luat unui bătrân de 68 de ani, cu retard mintal, atât casa cât şi averea.

Pe acelaşi subiect

Tânăra l-a păcălit pe bătrân că s-a îndrăgostit de el, apoi l-a mai şi minţit că este însărcinată cu copilul lui, deşi cei doi nu întreţinuseră relaţii sexuale.

Italianul era convins că femeia îl iubeşte şi vrea s-i fie soţie, deşi românca plecase înapoi în România, de unde îi trimite mesaje romantice şi promisiuni deşarte. Astfel, românca i-a spus la un moment dat că are nevoie de o casă, ca să stea în Italia, iar bătrânul i-a donat-o pe a lui.

De asemenea, românca a cerut şi bani pentru diferite nevoi, fiind "însărcinată", aşa că italianul i-a trimis mii de euro. Peste 30.000 de euro, scrie ilmessaggero.it.

De asemenea, românca s-a şi logodit din Italianul, ca să-i arate că îl iubeşte, deşi ea era deja măritată în România.

Cazul este în plină  desfăşurare, în instanţa italiană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Roxana, o menajeră româncă, i-a luat unui bătrân italian cu retard mintal casa şi averea