Antena Meniu Search
x

S-a deschis Salonul Auto București

Salonul Auto București & Accesorii 2016 și-a deschis porțile pentru pasionații de automobile și tehnologie. Până pe 30 octombrie, la Romaero Băneasa, are loc ediția a XIV-a a celui mai reprezentativ eveniment de profil al anului. Românii au ocazia să vadă la Bucureşti câteva dintre modele care au fost dezvăluite în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris, și își pot alege mașina dorită din peste 200 de modele expuse în standuri.

Salonul Auto București & Accesorii 2016 și-a deschis porțile pentru pasionații de automobile și tehnologie. Până pe 30 octombrie, la Romaero Băneasa, are loc ediția a XIV-a a celui mai reprezentativ eveniment de profil al anului.

Românii au ocazia să vadă la Bucureşti câteva dintre modele care au fost dezvăluite în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris, și își pot alege mașina dorită din peste 200 de modele expuse în standuri.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, prin intermediul Senatului Științific, oferă vizitatorilor o unică ocazie de a vedea și testa unele dintre cele mai spectaculoase invenții din domeniul auto la standul special amenajat în cadrul salonului. Mai mult, fundația împreună cu

Salonul Auto București & Accesorii oferă o bursă în valoare de 10.000 de lei românului care prezintă cea mai impresionantă inovație din domeniul auto în cadrul concursului de idei inovative „Propulsăm viitorul”.

Salonul Auto București & Accesorii 2016 este un eveniment susținut de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) și Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » S-a deschis Salonul Auto București