Antena Meniu Search
x

BMW-ul unui interlop din Târgovişte a ars în parcare (Video)

Un bărbat din Târgovişte, cunoscut ca aparţinând lumii interlope, şi-a găsit bolidul BMW arzând în parcarea blocului în care locuieşte. Cunoscut sub numele de Sagian şi bănuit de legături cu clanul Ghenosu, bărbatul a filmat singur momentul în care maşina arde, dar şi intervenţia pompierilor.

de Redactia Observator

la 17.02.2020, 23:30

  • Interlopul Sagian s-a trezit cu maşina în flăcări.

Un tânăr din Târgovişte, cunoscut ca aparţinând lumii interlope, şi-a găsit bolidul BMW arzând în parcarea blocului în care locuieşte. Sebastian Sagian, cunoscut ca având legături cu clanul Ghenosu, a filmat singur momentul în care maşina arde, dar şi intervenţia pompierilor.

El s-a filmat în timp ce a transmis live, pe Facebook, câteva imagini de la intervenția pompierilor, dar şi în momentul în care îi invită pe "duşmanii" săi să îl înfrunte faţă în faţă, nu să-i dea foc la maşină.

Pompierii au identificat rapid sursa incendiului, explicându-i tânărului că este vorba despre un scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii, focul pornind din interiorul ei. Au ars cabluri electrice, bordul și interiorul uneia dintre uși.

Poliția cercetează totuși acest caz.

Sebastian Sagian a fost reţinut în 2017 sub acuzaţia de şantaj şi proxenetism.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » BMW-ul unui interlop din Târgovişte a ars în parcare (Video)