Antena Meniu Search
x

Sanda, șoferița care și-a condus prietenele spre moarte, la Jibou, a fost externată. Medicii anunță că tânăra suferă de amnezie (Video)

Sanda Ungur, șoferița care și-a condus prietenele spre moarte, la Jibou, a fost externată la patru zile după tragedie.

Sanda Ungur, șoferița care și-a condus prietenele spre moarte, la Jibou, a fost externată la patru zile după tragedie.

Tânăra de 21 de ani a fost transportată, după accident, la Spitalul Judeţean Zalău, după care a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă “dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

Aici, șoferița mașinii care a fost spulberată de tren la Jibou a fost internată cu politraumatisme şi contuzie toracică cu contuzie pulmonară.

Pe acelaşi subiect

Vasile Pop, managerul interimar al spitalului din Baia Mare, a declarat zilele trecute că Sanda Ungur nu-și amintește de accident și că fata a uitat ce s-a întâmplat după festivitatea de absolvire a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, la care participase alături de cele patru colege ale ei, care și-au pierdut viața în accident.

”Nu știe ce s-a întâmplat. Spune că a uitat tot ce a fost după festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Suferă de amnezia retrogradă”, a declarat Vasile Pop.

Luni, la patru zile după tragedie, Sanda Ungur a fost externată, medicii considerând că starea acesteia s-a îmbunătățit și nu mai are nevoie de îngrijiri de specialitate.

”După câteva zile de spitalizare, starea pacientei este foarte bună, iar colegii care i-au acordat îngrijiri medicale au decis că poate fi externată. Nu sunt probleme. În urma traumatismului, contuziile s-au ameliorat și poate fi externată”, a declarat medicul Vasile Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Sanda, șoferița care și-a condus prietenele spre moarte, la Jibou, a fost externată. Medicii anunță că tânăra suferă de amnezie (Video)