Antena Meniu Search
x

Interlop din clanul Mărmureaua prins beat la volan, circ cu poliţia din Alexandria: "De ce te iei de mine?" (Video)

Circ cu poliţia, duminică după-amiază, la intrare în municipiul Alexandria, județul Teleorman, după ce Sandu Vijai, membru al clanului Mărmureaua, a fost prins băut la volanul unui Audi A6.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.01.2020, 07:31

Sandu Vijai, membru al clanului Mărmureaua, a fost prins băut la volanul unui Audi A6
Interlop din clanul Mărmureaua prins beat la volan, circ cu poliţia din Alexandria - capturi video YouTube

Circ cu poliţia, duminică după-amiază, la intrare în municipiul Alexandria, județul Teleorman, după ce Sandu Vijai, membru al clanului Mărmureaua, a fost prins băut la volanul unui Audi A6.

Vijai a fost oprit de un echipaj de poliţie la ieșire din oraș spre București, în intersecția cu DJ 504.

Băut şi plin de tupeu, individul a început circul cu polițiștii. Când a fost băgat în autospeciala de poliție, interlopul a început să lovească în mașină, cu pumnii, cerând să i se deschidă ușa. 

El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge. Sandu Vijai s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un alt membru al clanului Mărmureaua, Sandu Felinar, a bătut două femei în Alexandria

În urmă cu câţiva ani, scrie Total, Impact, alți trei membri ai clanului Mărmureaua au fost condamnați pentru ultraj, după ce au încercat să se bată cu un  agent, chiar în ușa sediului Poliției Alexandria.

Unul dintre ei, Felinar, a fost eliberat condiționat la începutul anului 2019.

De curând, însă, același Sandu Felinar a ajuns din nou în arest, după ce a tâlhărit și bătut cu sălbăticie două femei, în Alexandria, faptă care a oripilat o țară întreagă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Interlop din clanul Mărmureaua prins beat la volan, circ cu poliţia din Alexandria: "De ce te iei de mine?" (Video)