Antena Meniu Search
x

Sărăcia și o improvizație la instalația electrică au ucis doi copii de 3 și 4 ani și pe mătușa lor, la Băilești

Sărăcia și o improvizație la instalația electrică au ucis doi copii de 3 și 4 ani și pe mătușa lor, la Băilești, într-un incendiu care le-a devastat apartamentul în care se aflau, noaptea trecută.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.09.2020, 12:13

Sărăcia și o improvizație la instalația electrică au ucis doi copii de 3 și 4 ani și pe mătușa lor, la Băilești
Sărăcia și o improvizație la instalația electrică au ucis doi copii de 3 și 4 ani și pe mătușa lor, la Băilești - Facebook/Maryan Berku
  • Ca să nu rămână în beznă, după ce le-a fost tăiat curentul, tatăl copiilor a făcut o improvizație la instalația electrică.
  • Cei doi copii de 3 și 4 ani, precum și o femeie de 52 de ani, au fost găsiți fără viață în apartamentul cuprins de flăcări și fum.

Primarul municipiului a dezvăluit pentru Observator că familia avea probleme cu banii și, pentru că le-a fost tăiat curentul, tatăl copiilor a tras un fir de la panoul electric de pe casa scării până în apartament. Improvizația le-a luat viața celor doi copii și femeii care se afla cu ei în casă.

Marți noapte, bărbatul a simțit miros de fum și a deschis ușa să aerisească. În acel moment, din cauza volumului mare de oxigen s-a produs o deflagrație iar apartamentul a fost cuprins de flăcări.

Potrivit primarului, familia avea o datorie mare și la întreținere, peste 4.000 de lei, și fusese dată în judecată de asociația de proprietari.

Femeia de 52 de ani care a murit în apartament era o mătușă a mamei copiilor și avea grijă de ei, după ce mama lor a murit în urmă cu aproape doi ani.

Tatăl copiilor este angajat necalificat la Spitalul orășenesc. 

Primaria municipiului Băilești se va ocupa de înmormântare.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Cristina Oprea.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Sărăcia și o improvizație la instalația electrică au ucis doi copii de 3 și 4 ani și pe mătușa lor, la Băilești