Antena Meniu Search
x

SCANDALUL "Shirtgate": "Sper că Puma nu face prezervative". Cum explică Puma tricourile rupte la meciul Elveţia - Franţa, de la Euro-2016 (FOTO, VIDEO)

Producătorul de echipament sportiv Puma explică, într-un comunicat dat publicităţii luni, motivul pentru care la meciul Franţa - Elveţia, disputat duminică, în grupa A a Campionatului European, s-au rupt patru tricouri purtate de fotbaliştii elveţieni.

Producătorul de echipament sportiv Puma explică, într-un comunicat dat publicităţii luni, motivul pentru care la meciul Franţa - Elveţia, disputat duminică, în grupa A a Campionatului European, s-au rupt patru tricouri purtate de fotbaliştii elveţieni.

"După ce am analizat problema, am descoperit că într-un lot de produse, firele materialului au fost deteriorate în timpul procesului de fabricaţie, ceea ce a condus la o slăbire a produsului final", se arată într-un comunicat al Puma, citat de CNN.

Oficialii firmei de echipament sportiv au adăugat că astfel de lucruri se pot întâmpla.

"Astfel de lucruri se pot întâmpla dacă în procesul de fabricaţie nu sunt controlate toate condiţiile pentru realizarea unui produs de calitate. Tricourile echipei Elveţiei au fost realizate dintr-un amestec de elastan şi poliester. Materialul deteriorat a fost folosit la un număr limitat de tricouri realizate pentru naţionala Elveţiei", a precizat Puma.

La partida de duminică dintre Elveţia şi Franţa, încheiată la egalitate, scor 0-0, câteva tricouri ale elveţienilor s-au rupt la duelurile cu adversarii. Ulterior, pe mai multe reţele de socializare, întâmplarea a căpătat deja un nume: "Shirtgate".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Internaţionalul elveţian Xherdan Shaqiri a abordat cu umor problema, el spunând că speră că Puma nu produce şi prezervative. 

"Sper că Puma nu produce prezervative", a spus pentru Blick Xherdan Shaqiri.

"Se întâmplă. Înseamnă că a fost o luptă pe teren", a declarat şi portarul Yann Sommer.

Tot la acelaşi meci, mingea Adidas s-a spart în repriza a doua, la un duel între elveţianul Valon Behrami şi francezul Antoine Griezmann.

Referitor la acest incident, responsabilii Adidas nu au găsit încă o explicaţie. "Analizăm ce s-a întâmplat. Astfel de incidente sunt extrem de rare. Încă nu a fost identificată cauza spargerii balonului, dar Beau Jeu (n.r. - numele mingii oficiale) a fost lăudată de experţi pentru contribuţia la startul frumos al turneului", se arată într-un comunicat al Adidas.

Reprezentativa Franţei a remizat, duminică seară, la Lille, scor 0-0, cu naţionala Elveţiei, în ultima etapă a grupelor Euro-2016, şi a încheiat pe primul loc în grupa A, iar elveţienii au terminat pe poziţia a doua, astfel că ambele echipe sunt calificate în optimi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » SCANDALUL "Shirtgate": "Sper că Puma nu face prezervative". Cum explică Puma tricourile rupte la meciul Elveţia - Franţa, de la Euro-2016 (FOTO, VIDEO)