Antena Meniu Search
x

Scene de groază în Centrul Vechi. Înarmat cu o sabie o căuta pe fosta soacră, să o pedepsească (video)

Scene de groază în Centrul Vechi. Înarmat cu o sabie o căuta pe fost soacră, să o pedepsească. Trecătorii au fugit din calea bărbatului.

Scene de groază în Centrul Vechi. Înarmat cu o sabie o căuta pe fosta soacră
Scene de groază în Centrul Vechi. Înarmat cu o sabie o căuta pe fosta soacră - Politia Locala Bucuresti

Scene de groază în Centrul Vechi. Înarmat cu o sabie o căuta pe fost soacră, să o pedepsească. Trecătorii au fugit din calea bărbatului, care agita ameninţător lama strălucitoare.

Duminică seara strada Lipscani a fost scena unor momente incredibile, un bărbat umblând înarmat cu o sabie în căutarea fostei soacre. Arma albă, la vedere, i-a speriat pe trecătorii aflați în Piața Roma, aproape de miezul nopții.

Polițiștii au început urmărirea lui N.B.F. (în vârstă de 31 de ani), iar acesta a fost interceptat chiar pe strada Lipscani. Deși i-a amenințat și i-a înjurat pe agenți, aceștia l-au imobilizat pe tânăr și l-au pus la pământ, dezarmându-l. 

După ce a fost încătușat, bărbatul a fost dus la secția Poliției Locale -Centru Istoric, pentru identificare. Acolo, N.B.F. a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine și voia să o pedepsească. Cu sabia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Scene de groază în Centrul Vechi. Înarmat cu o sabie o căuta pe fosta soacră, să o pedepsească (video)