Antena Meniu Search
x

Momentul în care un turist este călcat cu şenileta pe pârtie, în Harghita (Video)

Incident deosebit de grav pe pârtia de la Topliţa. Totul a pornit de la o ceartă între un schior şi un instructor de schi. Se pare că cei doi nu s-au înţeles în momentul în care schiorul a vrut să urce cu teleschi-ul

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.02.2020, 13:36

Incident grav pe pârtia Topliţa
Un turist a fost călcat cu şenileta pe pârtie - Captura Facebook - Florin Tornea

Incident deosebit de grav pe pârtia de la Topliţa. Totul a pornit de la o ceartă între un schior şi un instructor de schi. Se pare că cei doi nu s-au înţeles în momentul în care schiorul a vrut să urce cu teleschi-ul. Imaginile cu momentul agresiunii a fost filmat de un martor la eveniment.

Scandalul a început după ce instructorul i-ar fi spus schiorului să părăsească pârtia, iar tânărul a spus că a plătit pentru orele de schi şi nu va pleca. Instructorul şi-a  chemat mai mulţi colegi în ajutor. Cei doi l-ar fi agresat pe schior, apoi au apărut alţi angajaţi ai pârtiei, cu o şeniletă, iar în acel moment persoana care conducea utilajul a trecut peste el cu şenileta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Schiorul a sunat la 112, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Momentul în care un turist este călcat cu şenileta pe pârtie, în Harghita (Video)