Antena Meniu Search
x

Şanse mici ca şcolile să se redeschidă în toamnă, anunţă ministrul Educaţiei: "Nu e cazul de situație normală"

Monica Anisie a anunţat că sunt şanse mici ca școlile să se redeschidă la toamnă, precizând că cel mai probabil scenariu ar fi acela în care o parte dintre elevi vor participa fizic la cursuri, iar o altă parte online.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.07.2020, 16:15

Ministrul Educaţiei spune că sunt şanse mici ca şcolile să se redeschidă în toamnă - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • Decizia de redeschidere completă a şcolilor, puţin probabilă
  • Ministrul Educaţiei ia în calcul şi varianta online

Ministrul Educaţiei precizează că toate scenariile au fost luate în calcul, ţinând cont de recomandărie ministerului Sănătăţii.

"Am analizat modalităţile în care am putea redeschide unităţile de învăţământ începând cu 2020 - 2021. Toate scenariile pe care le avem ţin cont de recomandările Ministerului Sănătăţii. Cel mai bun scenariu va fi, dacă Ministerul Sănătății va face această recomandare, va fi acela în care elevii, unii vor fi la şcoală şi alţii vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcţie de situaţia epidemiologică. Unul dintre scenarii era să începem normal, dar nu e cazul de situație normală. Dacă va fi din ce în ce mai rău mai rău, continuăm învățarea online", a declarat ministrul, citat de Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Educatie » Şanse mici ca şcolile să se redeschidă în toamnă, anunţă ministrul Educaţiei: "Nu e cazul de situație normală"