Antena Meniu Search
x

S-au închis toate parcurile din București

S-au închis toate parcurile din București, în urma unie decizii luată sâmbătă, care pune în aplicare Ordonanța Militară.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.03.2020, 13:24

Coronavirus în România
S-au închis toate parcurile din București - hepta
  • Polițiștii au supravegheat și pădurile din jurul Capitalei.
  • România are peste 1.400 de infectați cu coroanvirus.

S-au închis toate parcurile din București, în urma unie decizii luată sâmbătă, care pune în aplicare Ordonanța Militară.

Niciun parc din București nu mai e accesibil populației, de sâmbătă de dimineață, conform unei hotărâri a Comitetului pentru Situații de Urgență a Municipiului București, care pune practic în aplicare ultima Ordonanță Militară a Ministrului de Interne.

După ce săptămâna trecută, sâmbătă, mii de oameni au luat cu asalt parcurile și pădurile din jurul Capitalei, profitând de vremea bună, în această sâmbătă bucureștenii au fost opriți să mai intre în parcuri.

Unii dintre ei au protestat, dar nu au avut ce face, fiind o decizie oficială.

Până astăzi, 28 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.452 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.452 de persoane confirmate pozitiv, 139 au fost declarate vindecate și externate (54 la Timișoara, 55 la București, 16 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj). 

Totodată, până acum 29 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj-Napoca și Neamț, au decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » S-au închis toate parcurile din București