Antena Meniu Search
x

Se poate declara cel mai norocos om din lume! După ce a supravieţuit unui accident aviatic, a câştigat la loterie o sumă colosală. Ce a făcut cu banii a UIMIT o lume întreagă

Un supravieţuitor al accidentului aviatic din Dubai a fost numit “cel mai norocos om din lume” după ce a câştigat 1 milion $ la loterie, şase zile mai târziu.

Un supravieţuitor al accidentului aviatic din Dubai a fost numit “cel mai norocos om din lume” după ce a câştigat 1 milion $ la loterie, şase zile mai târziu.

Mohammad Basheer Abdul Khada se afla în avionul Emirates care s-a prăbuşit şi a izbucnit în flăcări pe pista aeroportului din Dubai miercurea trecută.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani a scăpat nevătămat îaninte ca avionul să se transforme într-o minge de foc.

Şase zile mai târziu, Mohammad a câştigat la loterie, devenind un milionar în dolari.

Biletul norocos 0845 a fost cumpărat de bărbat în aeroport, în drumul său spre Thiruvananthapuram din India.

Vestea a venit cu doar patru luni înainte ca Mohammad Basheer Abdul Khada să se pensioneze.

El a declarat pentru Gulf News: “Am lucrat în Dubai timp de 37 de ani, iar acum e timpul să mă pensionez”.

“Dacă mă întrebaţi despre planurile mele, evident că-mi doresc să ajut copiii din Kerala, care sunt mai puţin norocoşi decât alţii şi au nevoie de ajutor financiar şi de sprijin medical”, a adăugat bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Se poate declara cel mai norocos om din lume! După ce a supravieţuit unui accident aviatic, a câştigat la loterie o sumă colosală. Ce a făcut cu banii a UIMIT o lume întreagă