Antena Meniu Search
x

Sebastian Stan, "Bucky" din "Captain America", a ajuns în România. Sute de fani l-au așteptat (Video)

Sebastian Stan, actorul american de origine română, cunoscut pentru rolul său James Buchanan ''Bucky̹̹'' Barnes/Winter Soldier în filmele Marvel, a ajuns în România. Sebastian "Bucky" Stan a fost așteptat de sute de tinere venite din toată țara ca să-și vadă actorul preferat.

Sebastian Stan, "Bucky" din "Captain America", a ajuns în România. Sute de fani l-au așteptat la aeroport (Video)
Sebastian Stan, "Bucky" din "Captain America", a ajuns în România. Sute de fani l-au așteptat la aeroport (Video) - Observator.tv

Sebastian Stan, actorul american de origine română, cunoscut pentru rolul său James Buchanan ''Bucky̹̹'' Barnes/Winter Soldier în filmele Marvel, a ajuns în România.

Sebastian "Bucky" Stan a fost așteptat de sute de tinere venite din toată țara ca să-și vadă actorul preferat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Protejat de 4 bodyguarzi, Sebastian Stan a dat autografe și s-a fotografiat cu fanele sale. Întrebat ce are de gând să facă în România, Sebastian Stan a răspuns că își dorește foarte tare să mănânce câțiva mici.

"Îmi doresc să mănânc niște mititei. Nu cred că voi ajunge la Constanța, acasă, pentru că sunt foarte ocupat și pur și simplu nu cred că voi avea timp. Vă mulțumesc", a spus Stan.

Sebastian Stan a căpătat atenție internațională în iulie 2011, după ce l-a jucat pe Bucky Barnes în filmul Captain America: The First Avenger, bazat pe personajul din Marvel Comics. În 2014, Stan își reia rolul Bucky Barnes în Captain America: The Winter Soldier, la fel și în 2016, pentru Captain America: Civil War.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Sebastian Stan, "Bucky" din "Captain America", a ajuns în România. Sute de fani l-au așteptat (Video)