Antena Meniu Search
x

Secretul unui şofer de 70 de ani, care condus beat de nenumărate ori: "Am dat pe rece, la maxim" | Video

Un bătrân de 70 de ani a condus beat şi a lovit o maşină parcată, pe raza comunei Holboca, în Iaşi. Etilotestul a arătat 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.09.2020, 12:31

Bărbatul a lovit o maşină parcată, în timp ce conducea beat
Un şofer din Iaşi a spus ce face atunci când conduce beat, ca să nu atragă atenţia echipajelor de Poliţie - captura Youtube - BZI
  • Bătrânul a condus beat şi a lovit o maşină parcată
  • La ieşirea din secţie a făcut mai multe mărturisiri
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19

La ieşirea din sediul de Poliţie, bătrânul era destul de nemulţumit, dar a dezvăluit foarte relaxat că a condus beat de nenumărate ori, doar că nu a fost prins, pentru că a mers în limita legală de viteză.

De asemenea, el a spus şi cum obişnuia să conducă beat, folosindu-se de aerul condiţionat.

"Eu sunt şofer profesionist, din 79 conduc. Am mai condus beat, dar niciodată n-am făcut, vă spun drept. Am mai băut de Revelion, m-am enervat şi de la Leţcani am venit, vă spun drept, am fost conştient. Cum s-a întâmplat, nu ştiu. Am venit cu 60 la oră, am zis nu depăşesc 60. Aşa frumos am venit, nu am avut probleme. Eu am aer condiţionat, am dat pe rece. Eu am condus beat de nu pot să vă spun. Eu când sunt beat nu fac abateri de la circulaţie. Dar am îngheţat de frig, am dat pe rece, la maxim. Când am ajuns acasă am dat telefon, dă-mi drumu că mor de frig", a spus râzând bătrânul, pentru reporterii BZI.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii n-au fost atât de amuzaţi şi i-au reţinut permisul, deschizând şi dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

"În timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Holboca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Secretul unui şofer de 70 de ani, care condus beat de nenumărate ori: "Am dat pe rece, la maxim" | Video