Antena Meniu Search
x

Secretul oamenilor bogați. Cum te ajută tehnologia să câștigi bani în 2016

În prezent, tehnologia te ajută să câștigi o mulțime de bani.

În prezent, tehnologia te ajută să câștigi o mulțime de bani.

Indiferent dacă ești developer, consumator sau managerul unei companii, trebuie să știi câteva lucruri despre tehnologie în 2016. Aceste informații i‐ar putea ajuta în special pe tineri, deoarece ar putea câștiga o mulțime de bani.

1. Achiziționarea echipamentelor second hand este foarte profitabilă

Atunci când au nevoie de un PC, puține persoane se gândesc că ar putea să cumpere un produs second hand. Această variantă vine la pachet cu două mari avantaje. În primul rând, prețul unui laptop second hand este derizoriu prin comparație cu prețul unui produs nou, după cum ne conving aceste laptopuri second hand. În al doilea rând, astfel de laptopuri beneficiază de garanție, la fel ca produsele noi, iar uneori pot fi testate în showroomurile magazinelor care le comercializează.

2. Tehnologia te transformă într‐un cumpărător intelligent

Cumpărăturile online sunt mai raționale decât cele din magazin, deși poți achiziționa produsele dorite cu doar câteva clickuri și un cont bancar. În magazine devii mult mai ușor „victima” strategiilor eficiente de marketing, tinzi să cumperi mai multe lucruri decât ai nevoie și nu obișnuiești să compari caracteristicile produselor aparent similare.

În plus, atunci când sunt folosite în timpul sesiunilor de cumpărături online, telefoanele mobile pot ajuta la urmărirea cu luciditate a cheltuielilor. Poți vedea constant care este suma totală pe care vei fi nevoit să o plătești pentru produsele achiziționate și poți compara online caracteristicile produselor.

3. Cu ajutorul tehnologiei iei decizii foarte informate

Atunci când vrei să cumperi un anumit produs dintr‐un magazin online, ai acces la foarte multe review‐ uri, în cumpărat acele produse înaintea ta. Acest lucru te ajută oricând să iei o decizie informată.

În plus, pe internet există siteuri specializate în compararea prețurilor produselor. Practic, introduce numele produsului și primești o listă cu principalele magazine care îl comercializează și cu prețurile aferente. Uneori, diferențele de prețuri pentru aceleași produse sunt de câteva sute de lei.

4. Tehnologia ușurează accesul la discounturi

Revoluția online a schimbat aproape complet modul în care clienții folosesc în prezent cupoanele de reducere. Multe magazine online au devenit foarte cunoscute la nivel național sau mondial pentru prețurile incredibil de mici pe care le practică în cazul unor produse (sau chiar în cazul tuturor produselor comercializate).

În alte magazine, prețurile unor produse sunt mai mici dacă sunt achiziționate online, iar unii retailer oferă transport gratuit pentru achizițiile clienților. Totodată, voucherele online sunt tot mai folosite de retailerii care își încurajează clienții să comande produsele de pe internet. Comercianții reduc, astfel, cheltuielile de depozitare și de prezentare a produselor în magazinele clasice, iar marketingul online îi ajută să aibă acces la o piață mult mai vastă decât în trecut. Tehnologia a ajutat, astfel, multe branduri să treacă de la o vizibilitate regională la una internațională, devenind cunoscute la nivel mondial.

Foto: shutterstock.com/Syda Production

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Secretul oamenilor bogați. Cum te ajută tehnologia să câștigi bani în 2016