Antena Meniu Search
x

Şeful de cabinet al preşedintelui Trump, diagnosticat cu COVID-19

Mark Meadows, șeful de cabinet al preşedintelui Donald Trump, Mark Meadows, a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta s-a aflat în preajma liderului de la Casa Albă, luni şi marţi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.11.2020, 08:21

Mark Meadows
Şeful de cabinet al preşedintelui Trump, diagnosticat cu COVID-19 - Profimedia
  • Meadows a călătorit împreună cu preşedintele Trump la bordul Air Force One la acţiunile de final de campanie, duminică şi luni.
  • Şeful de cabinet al liderului de la Casa Albă are 61 de ani.

Meadows, în vârstă de 61 de ani, a anunţat după alegerile de marţi că a contractat COVID, dar nu este clar cand a fost testat pozitiv pentru prima dată, transmite CNN, care citează doi oficiali.

Anterior, el a părut sceptic în legătură cu măsurile de prevenire a răspândirii noului şi nu a fost văzut prea des purtând mască.

Citește și:

El a călătorit împreună cu preşedintele Donald Trump la bordul Air Force One la acţiunile de final de campanie, duminică şi luni.

L-a însoţit pe preşedinte marţi în vizita la sedii de campanie şi a participat la o petrecere la Casa Albă în noaptea alegerilor, ocazie cu care a fost în contact apropiat cu membri ai familiei preşedintelui.

Citește și:

Mark Meadows nu a fost văzut purtând mască în niciuna dintre aceste ocazii.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Şeful de cabinet al preşedintelui Trump, diagnosticat cu COVID-19