Antena Meniu Search
x

Șeful Federației Spaniole de Fotbal: "Vorbim despre meciuri, după ce scăpam de coronavirus"

Președintele Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a anunțat o serie de măsuri adoptate în lupta împotriva coronavirusului. Forul pe care îl conduce va face tot posibilul să sprijine autoritățile, dar și cluburile de fotbal din Spania.

de Silviu Vișan

la 25.03.2020, 15:27

Luis Rubiales, în timpul conferinței de presă
Luis Rubiales a anunțat noile măsuri ale Federației Spaniole de Fotbal - rfef.es
  • Luis Rubiales a luat măsuri în lupta împotriva coronavirusului
  • Rubiales a anunțat că meciurile vor fi reluate doar atunci când situația va reveni la normal
  • Federația Spaniolă de Fotbal va sprijini atât Guvernul, cât și cluburile

Președintele Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a anunțat o serie de măsuri adoptate în lupta împotriva coronavirusului. Forul pe care îl conduce va face tot posibilul să sprijine autoritățile, dar și cluburile de fotbal din Spania. 

"Nu ne mai gândim la nicio dată de reluare a competițiilor. Vorbim despre meciuri, după ce scăpam de coronavirus și revenim la normalitate", și-a început Rubiales discursul. 

Federația Spaniolă de Fotbal sprijină Guvernul

"Am pus hotelul naționalei la dispoziția autorităților. Îl pot transforma în spital sau în ce alte scopuri au nevoie. De asemenea, toată echipa noastră de doctori și fizio-terapeuți stă la dispoziția sistemului medical. Federația Spaniolă de Fotbal va pune la dispoziția Guvernului și o sumă importantă de bani pentru proiectele de cercetare din țară", a anunțat Rubiales. 

Pe acelaşi subiect

Federația Spaniolă de Fotbal ajută și cluburile 

Pentru a combate criza economică din fotbal, Rubiales a anunțat deschiderea unor linii de credit avantajoase pentru cluburile din Spania. 

"Fotbalul amantor, din ligile inferioare, precum și futsalul vor beneficia de o linie de credit de 4 milioane de euro, cu costuri zero. De asemenea, le-am oferit și conducătorilor La Liga o soluție. Le putem deschide o linie de credit în valoare de 500 de milioane de euro. Mesajul meu pentru lumea fotbalului este că trebuie să fim uniți în aceste momente și să ne păstrăm speranța. Împreună vom reuși să oprimi acest virus", a fost mesajul lui Rubiales. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Șeful Federației Spaniole de Fotbal: "Vorbim despre meciuri, după ce scăpam de coronavirus"