Antena Meniu Search
x

Şeful luptătorilor SAS din Poliţia Iaşi trimite poze cu el dezbrăcat, subalternilor: "Aşa arată bărbaţii"

Şeful luptătorilor SAS din Poliţia Iaşi trimite poze cu el dezbrăcat subalternilor şi le transmite că "aşa arată bărbaţii". E anchetă la IPJ Iaşi, după mai multe plângeri la adresa subcomisarului Costel Gabriel Şchiopu.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.09.2019, 09:25

Şeful luptătorilor SAS din Poliţia Iaşi trimite poze cu el dezbrăcat, subalternilor: "Aşa arată bărbaţii"
Costel Gabriel Şchiopu, alături de doi subalterni, la o emisiune TV a unui post local din Iaşi - Captură video

Şeful luptătorilor SAS din Poliţia Iaşi trimite poze cu el dezbrăcat subalternilor şi le transmite că "aşa arată bărbaţii". E anchetă la IPJ Iaşi, după mai multe plângeri la adresa subcomisarului Costel Gabriel Şchiopu.

O anchetă internă e în derulare la IPJ Iaşi, după ce mai mulţi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) s-au plâns de comportamentul şefului lor, subcomisarul Costel Gabriel Şchiopu. Mai mulţi luptători, scrie 7est.ro, au trimis conducerii o scrisoare în care povestesc cum sunt trataţi de şeful lor.

Costel Şchiopu trimitea poze cu el dezbrăcat pe grupul de WhatsApp al colegilor şi le transmitea că "aşa ar trebui să arate un bărbat adevărat, nu cum arată ei." Politiştii din cadrul SAS Iaşi susţin, potrivit scrisorii, că şeful lor i-ar fi pus să se lupte între ei, "cine refuza urmând să fie mutat din cadrul serviciului, fapt ce a dus la nasuri sparte, ochi vineţi, coaste fisurate, chiar şi fracturi într-un caz."

Comportamentul şefului SAS Iaşi povestit de subalternii lui e pe alocuri şocant: "s-a dezbrăcat de cămaşă la un eveniment organizat la IPJ Iaşi, la care erau prezente soţiile şi fiicele colegilor săi, şi ar fi defilat dezbrăcat printre copii de 5 ani, şi fetiţe de 5 ani, repetând că aşa trebuie să arate un bărbat adevărat."

Subcomisarul Şchiopu e acuzat de asemenea că îi jigneşte constant pe subalterni, că îi pune să mănânce doar 130 de grame de piept de pui la o masă şi să alerge câte două ore şi jumătate fără să se hidrateze. 

Mai mult, Şchiopu a început să îşi ameninţe subalternii care nu merg la sala de forţă pe care o frecventează el: "A început să ne ameninţe să mergem la acea sală, că vom fi mutaţi câte două luni la ţară şi repetă în mai multe circumstanţe, şedinţe sau adunări ale structurii sau când ne prindea pe fiecare pe hol (…) să mergem la o sală de bărbaţi!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Şeful luptătorilor SAS din Poliţia Iaşi trimite poze cu el dezbrăcat, subalternilor: "Aşa arată bărbaţii"