Antena Meniu Search
x

Serialul Femeie în înfruntarea destinului revine la Happy Channel

Serialul-fenomen care a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume şi şi-a adjudecat în palmares numeroase premii la festivalurile de specialitate, Femeie în înfruntarea destinului, revine la Happy Channel.

de Redactia Observator

la 12.11.2020, 10:31

Serialul Femeie
Serialul Femeie în înfruntarea destinului revine la Happy Channel - Antena 1

Începând din 16 noiembrie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 22:00, telespectatorii Happy Channel vor putea revedea primul sezon al serialului şi vor putea retrăi alături de îndrăgita actriţă Özge Özpirinçci momente impresionante de viaţă.

Tot din 16 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 23:00, telespectatorii Happy Channel vor putea urmări în continuare producţia braziliană marca Globo, Orfanii unei naţiuni. Având la bază un subiect cutremurător, războiul civil sirian din 2011, serialul este prima producţie braziliană care şi-a adjudecat în palmares un premiu Rose d’Or, unul dintre cele mai importante festivaluri internaţionale dedicate producţiilor de gen, în 2019, dar şi premiul Grand Prize la Seoul Drama Awards.

Producţia Televisa Inima mea e a ta, ce îi are drept protagonişti pe Silvia Navarro şi Jorge Salinas va putea fi urmărită în continuare la Happy Channel, de luni până vineri, însă de la ora 15.30.

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, şi în acest an, Happy Channel a dat startul maratonului celor mai frumoase filme de Crăciun. Astfel, în fiecare săptămână, de joi până duminică, de la ora 20:00 şi sâmbăta şi duminica, de la ora 13:00, întreaga familie se va bucura de producţii speciale de sărbătoare. Crăciun în Angel Falls (SUA 2017), Crăciun în Louisiana (SUA 2013), Cel mai dulce Crăciun (SUA 2017) sau Un Crăciun imprevizibil (SUA 2016) sunt doar câteva dintre titlurile maratonului, din săptămâna 16-22 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Serialul Femeie în înfruntarea destinului revine la Happy Channel