Antena Meniu Search
x

Şi-a incendiat maşina, după ce iubita i-a răspuns la telefon în timp ce întreţinea relaţii intime cu alt bărbat (Video)

Un bărbat de 37 de ani din comuna Girov, judeţul Neamţ, si-a incendiat propria maşină în curtea casei, după ce și-a sunat concubina, iar femeia i-a răspuns la telefon în timp ce întreţinea relaţii intime cu alt bărbat.

Şi-a incendiat maşina, după ce iubita i-a răspuns la telefon în timp ce întreţinea relaţii intime cu alt bărbat

Un bărbat de 37 de ani din comuna Girov, judeţul Neamţ, si-a incendiat propria maşină în curtea casei, după ce și-a sunat concubina, iar femeia i-a răspuns la telefon în timp ce întreţinea relaţii intime cu alt bărbat.

Încornoratul îşi sunase iubita să o certe pentru că nu are grijă de una dintre fete.

Aflase că pe internet au apărut filmulețe în care copila lor minoră întreținea relații sexuale orale cu un individ.

Omul a înnebunit când a realizat că femeia îi răspunsese la telefon în timp ce întreținea și ea relații intime cu alt bărbat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doamna cu pricina nici măcar nu s-a chinuit să mintă, recunoscându-i că tocmai a deranjat-o în timpul unei partide sex oral, scrie ziarpiatraneamt.ro.

Şi-a incendiat maşina în curtea casei

Nervos, bărbatul a ieșit în curte și și-a dat foc la mașina proprie.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri care au lichidat incendiul înainte ca acesta să se extindă la casă.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 2 martie, în jurul orei 16.00. 

”Sâmbătă, 02.03.2019, la ora 16:19, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Girov. 

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ, care au stins incendiul", potrivit ISU Neamţ.

Maşina a ars în întregime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şi-a incendiat maşina, după ce iubita i-a răspuns la telefon în timp ce întreţinea relaţii intime cu alt bărbat (Video)