Antena Meniu Search
x

Sicriele cu rămășițele celor care au murit de coronavirus sunt marcate cu un simbol special, în Suedia

Asociaţia suedeză a directorilor de pompe funebre a introdus un marcaj special pentru sicriele ce conţin rămăşiţele celor care au murit din cauza noului coronavirus.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.04.2020, 15:56

Numărul cazurilor de COVID-19 în Suedia a crescut la 4.435
Sicriele cu rămășițele celor care au murit de coronavirus sunt marcate cu un simbol special, în Suedia - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Simbol special pe sicriele celor morți de coronavirus, în Suedia.
  • Numărul cazurilor de COVID-19 în Suedia a crescut la 4.435.

Asociaţia suedeză a directorilor de pompe funebre a introdus un marcaj special pentru sicriele ce conţin rămăşiţele celor care au murit din cauza noului coronavirus.

Ulf Lerneus, șeful Asociației, a declarat luni că simbolul arată trei picături ce semnifică modul de răspândire a virusului, scrie Australian Associated Press, citat de 9news.com.au.

Afirmația a fost făcută pentru publicația suedeză Aftonbladet.

"Asta ar trebui să-i alerteze pe cei care vor transporta sicriul de la morgă despre faptul că există un potenţial risc de infecţie dacă este deschis", a explicat Lerneus.

Asociaţia reprezintă aproximativ 430 de directori de firme de servicii funerare din întreaga ţară.

Numărul cazurilor de COVID-19 în Suedia a crescut la 4.435, în timp ce 180 de bolnavi infectați au murit, potrivit Reuters.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sicriele cu rămășițele celor care au murit de coronavirus sunt marcate cu un simbol special, în Suedia