Antena Meniu Search
x

Simona Halep a fost decorată de Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României"

Simona Halep a fost decorată de preşedintele Iohannis, în semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga activitate, cu Ordinul Naţional "Steaua României", în grad de Cavaler. Simona Halep a câştigat turneul de tenis de la Wimbledon, învingând-o în finală pe Serena Williams. 

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.07.2019, 17:17

Simona Halep a fost decorată de Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României" - hepta

Simona Halep a fost decorată de preşedintele Iohannis, în semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga activitate, cu Ordinul Naţional "Steaua României", în grad de Cavaler.

Simona Halep a câştigat turneul de tenis de la Wimbledon, învingând-o în finală pe Serena Williams. 

Simona Halep a fost decorată de Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României"

Administraţia prezidenţială precizează că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind decorarea Simonei Halep cu cu Ordinul Naţional "Steaua României".

"Ca urmare a performanţei extraordinare obţinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum şi în semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga activitate, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincţii a statului român, Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep. Prin dăruirea, devotamentul şi profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât şi în afara sa, Simona Halep a promovat numele ţării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generaţie, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaş câştig pentru sportul românesc ”, se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Ceremonia va avea loc la Palatul Cotroceni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Simona Halep a fost decorată de Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României"