Antena Meniu Search
x

Simona Halep a câştigat semifinala la Wimbledon, cu Elina Svitolina şi a ajuns în finală

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) a câştigat semifinala turneului de la Wimbledon, împotriva Elinei Svitolina (24 de ani, locul 8 WTA). Românca s-a calificat în cea de-a cincea finală de Grand Slam.

de Redactia Observator

la 11.07.2019, 16:27

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) joacă acum în semifinalele turneului de la Wimbledon, împotriva Elinei Svitolina (24 de ani, locul 8 WTA)
Simona Halep joacă acum cu Elina Svitolina, în semifinale la Wimbledon - Hepta

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) a câştigat semifinala turneului de la Wimbledon, împotriva Elinei Svitolina (24 de ani, locul 8 WTA). Românca s-a calificat în cea de-a cincea finală de Grand Slam.

(Ora 16.20): Victorie Simona Halep. Românca s-a impus cu 6-3 în al doilea set şi s-a calificat în finala de la Wimbledon.

(Ora 16.19): Simona halep câştigă serviciul şi conduce cu 5 - 3.

(Ora 16.16): Simona Halep rupe ritmul şi câştigă pe serviciul adversarei, desprinzându-se la 4 - 3.

(Ora 16.11): Cel de-al doilea set este mult mai echilibrat. Ambele jucătoare reuşesc să-şi câştige serviciul. Scorul este 3 - 3.

(Ora 16.01): Elina Svitolina a preluat conducerea, cu un punct câştigat pe propriul serviciu. Este 2 - 1 pentru jucătoarea ucraineană.

(Ora 15.59): Setul al doilea a început cu un joc foarte disputat. Ucraineanca şi-a adjudecat primul punct, dar românca a reuşit să egaleze pe serviciul său. Este 1 - 1-

(Ora 15.47): Simona Halep câştigă primul set cu 6 - 1, după un punct câştigat la avantaje.

(Ora 15: 43): Simona Halep e la doar un pas de câştigarea primului set. Într-un ritm alert a reuşit să se distanţeze şi conduce cu 5 - 1.

Actualizare: Simona reuşeşte din nou break-ul şi menține avantajul față de ucraineancă. Este 3 - 1 pentru Halep în primul set.

Actualizare: Este 2 - 1, Svitolina reuşeşte un game alb. 

Actualizare: 2 - 0 pentru Halep în primul set, după ce românca face break-ul.

Simona şi-a adjudecat şi primul game, după nu mai puțin de 9 minute în care sportiva noastră a salvat trei șanse de break ale Elinei Svitolina.

Meciul dintre Halep și Svitolina este primul de pe Terenul Central, fiind urmat de cea de-a doua semifinală. Pentru al doilea loc în ultimul act al competiției se vor duela Serena Williams (locul 10 WTA, 37 de ani) și Barbora Strycova (locul 54 WTA, 33 de ani).

Partida de pe Terenul Central a început la ora 15:00.

Simona Halep şi Elina Svitolina s-au mai întâlnit de șapte ori în ultimii șase ani, iar ucraineanca a avut câștig de cauză de patru ori.

În acest an, Halep și Svitolina s-au întâlnit în semifinale la Doha, unde românca s-a impus cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Simona Halep a câştigat semifinala la Wimbledon, cu Elina Svitolina şi a ajuns în finală