Antena Meniu Search
x

Şofer de autocar amendat şi cu permisul suspendat, după ce poliţiştii au văzut pe Facebook ce făcuse în trafic, la Arad

Şoferul unui autocar a pus în pericol toţi participanţii la trafic, cu o manevră deosebit de periculoasă, pe centura Nord Vest a Aradului. Bărbatul a fost identificat după ce şoferul unei maşini a postat pe Facebook momentul în care şoferul de autocar încalcă grav legea.

Un șofer a fost identificat și sancționat de polițiști, în urma unei fotografii postate pe un grup de pe o rețea de socializare

Şoferul unui autocar a pus în pericol toţi participanţii la trafic, cu o manevră deosebit de periculoasă, pe centura Nord Vest a Aradului.

Bărbatul a fost identificat după ce şoferul unei maşini a postat pe Facebook momentul în care şoferul de autocar încalcă grav legea.

Şofer de autocar amendat şi lăsat fără permis din cauza unei poze de pe Facebook

Un șofer a fost identificat și sancționat de polițiști, în urma unei fotografii postate pe un grup de pe o rețea de socializare. El face o depăşire deosebit de periculoasă, depăşind în curbă, pe linie continuă, o coloană de maşini.

Potrivit IPJ Arad, la data de 8 februarie, pe un grup înființat pe o rețea de socializare, a fost postată o fotografie în care ar fi fost suprinsă o abatere de la regimul circulației rutiere, de natură să pună în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

În fapt, în fotografie se observă cum un autocar care se deplasa pe centura Nord Vest (direcția Grădiște-Horia) într-o curbă la stânga și pe linie continuă, a intrat în depășirea unei coloane de autoturisme. Drept urmare, polițiștii Biroului Rutier s-au autosesizat reușind la scurt timp identificarea respectivului conducătorul auto, anunță IPJ Arad.

În cazul acestuia a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile și amendă în valoare de 580 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şofer de autocar amendat şi cu permisul suspendat, după ce poliţiştii au văzut pe Facebook ce făcuse în trafic, la Arad