Antena Meniu Search
x

Şofer rupt de beat, prins de poliţişti, abia se poate da jos din maşină: "Ăsta e mort! Hai că te iau de urechi" (Video)

E plin de șoferi inconștienți pe șosele. Este şi cazul unui bărbat prins de poliţişti în Urziceni, rupt de beat, la volanul unei maşini înmatriculate în Vrancea. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.07.2019, 13:42

Şoferul, tras pe dreapta de polițiștii rutieri, abia poate să vorbească de beat ce este
Şofer rupt de beat, prins de poliţişti în Urziceni, abia se poate da jos din maşină - captura video Facebook

E plin de șoferi inconștienți pe șosele. Este şi cazul unui bărbat prins de poliţişti în Urziceni, rupt de beat, la volanul unei maşini înmatriculate în Vrancea. 

În imaginile postate pe reţelele de socializare se vede cum şoferul, tras pe dreapta de polițiștii rutieri, abia poate să vorbească de beat ce este. 

Agenţii îi spun să se legitimeze şi să iasă din maşină, însă omul este buimac, incapabil să articuleze cuvinte. Cu ţigara prinsă la urechea dreaptă şi grijuliu să tragă frâna de mână, are dificultăţi în a coborî din maşină, aşa că agenţii îi dau o mână de ajutor.

Filmulețul a fost realizat chiar de către oamenii legii. 

Ajuns lângă autoturism, omul abia se poate ţine pe picioare, pierzându-şi echilibrul. Într-un final, unul dintre poliţişti reuşeşte să-l bage în autospecială.

Maşina condusă de șoferul beat este înmatriculată în Vrancea, dar scenele au avut loc în Urziceni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Şofer rupt de beat, prins de poliţişti, abia se poate da jos din maşină: "Ăsta e mort! Hai că te iau de urechi" (Video)